ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ π. ΙΩΑΝΝΗΣ

Και επίσημα πτυχιούχος της σχολής Κοινωνικών Πολιτικών και Οικονομικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης είναι από χθες ο εφημέριος του Αγίου Δημητρίου Τυρνάβου π. Ιωάννης ο οποίος ορκίστηκε παρουσία των πρυτανικών αρχών, των συμφοιτητών του, της οικογενείας του αλλά και πλήθους Τυρναβιτών,

που παραβρέθηκαν στην τελετή ναυλώνοντας λεωφορείο από τον Τύρναβο.

Ο π. Ιωάννης πήρε το πτυχίο του με βαθμό “Λίαν Καλώς” μέσα σε 4 χρόνια, κάνοντας έναν πραγματικό αγώνα αφού παράλληλα με τα μαθήματα και τις εξετάσεις στη σχολή επιτελούσε επιμελώς τα ιερατικά του καθήκοντα στον Τύρναβο, έχοντας πάντα τη στήριξη της οικογένειάς του και των ενοριτών του.

Σε δηλώσεις του στο paidis.com ο πτυχιούχος πλέον ιερέας που συνεχίζει με μεταπτυχιακές σπουδές, ευχαρίστησε την πρεσβυτέρα και τα τρία τους παιδιά, τους αφανείς όπως τους χαρακτήρισε ήρωες, τους ενορίτες του και όλο τον κόσμο του Τυρνάβου που τον παρότρυνε να ολοκληρώσει τις σπουδές, τους καθηγητές του ΓΕΛ Τυρνάβου, και ιδιαίτερα τους κ.κ. Στ. Ρίζου και Γ. Καρακώστα που του άνοιξαν το δρόμο για το πανεπιστήμιο, και τον μεγάλο απόντα τον μακαριστό μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κυρό Ιγνάτιο για την πλήρη στήριξη που του παρείχε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ