ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΘΩΚΟ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Περίοδος έντονων διεργασιών και ζυμώσεων ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και στο δήμο Φαρσάλων, με τους περισσότερους ενδιαφερόμενους να ανοίγουν σιγά – σιγά τα χαρτιά τους και να αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει στο χώρο της παράταξης του νυν δημάρχου Αρη Καραχάλιου, που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ η οποία προς το παρόν φαίνεται τριχοτομημένη, αφού πέρα από το νυν δήμαρχος με την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων αλλά και των υποψηφίων του 2014 που θεωρείται βέβαιο ότι θα διεκδικήσουν και πάλι το δήμο, έτοιμος για τη δημιουργία συνδυασμού δηλώνει και ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Τύμπας στο πλευρό του οποίου βρίσκονται διαφωνούντες του συνδυασμού του δημάρχου, αλλά και η ανεξάρτητη πλέον δημοτική σύμβουλος προερχόμενη από την πλειοψηφία και πρώην πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ Δέσποινα Συροπούλου.

Στο χώρο της κεντροδεξιάς  βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η εκ νέου υποψηφιότητα της πρώην δημάρχου Μαρίας Ιφου, αλλά και του νυν προέδρου της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ Χρ. Καπετάνου ο οποίος θεωρείται ως ο μοναδικός υποψήφιος που μπορεί να ενώσει όλες τις δυνάμεις της ΝΔ στην περιοχή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως φάνηκε σε πρόσφατη σύσκεψη στελεχών και μελών θα έχει δικό του υποψήφιο που δεν είναι άλλος από τον Βαγγέλη Δημητρακόπουλο που αναμένεται να αφήσει το περιφερειακό ψηφοδέλτιο.

Τέλος η Λαϊκή Συσπείρωση που στηρίζεται από το ΚΚΕ θα έχει δικό της ψηφοδέλτιο και όπως όλα δείχνουν επικεφαλής θα είναι ο Στ. Μολόχας που ήταν επικεφαλής της παράταξης και το 2014.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ