ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ ΣΤΟ 2ο ΣΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ…

Ένα τηλεφώνημα που σκόρπισε χαρά σε εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους του 2ου ΣΔΕ των φυλακών Λάρισας δέχθηκε μαθαίνουμε το σχολείο, αφού στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο καταξιωμένος καλλιτέχνης Γιάννης Χαρούλης.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός, που μόλις τον περασμένο Ιούνιο διέκοψε για λίγες ώρες την περιοδεία του και ταξίδεψε με συνεργάτες του περισσότερα από 300 χιλιόμετρα για να επισκεφθεί το σχολείο προσφέροντας μια συναυλία στους εκπαιδευόμενους, τους εκπαιδευτές και το προσωπικό της φυλακής… χτύπησε και πάλι, αυτή τη φορά προσκαλώντας τους εκπαιδευτές προκειμένου να παρακολουθήσουν την αποψινή συναυλία του στη Λάρισα.

Εντυπωσιασμένος από τις δράσεις του 2ου ΣΔΕ και με όρεξη για συνεισφορά στο έργο που επιτελείται ο καλλιτέχνης έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του σχολείου για οποιαδήποτε εκδήλωση, ενώ οι πληροφορίες θέλουν να ετοιμάζει και νέα έκπληξη σε εκπαιδευόμενους και εκπαιδευτές.

Ανθρώπινες στιγμές που δικαιώνουν τον αγώνα των ανθρώπων του σχολείου, οπλίζουν με δύναμη και σκορπούν χαμόγελα σε όλους!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ