ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εγκλωβισμοί σε ασανσέρ στη Λάρισα – Έμεινε και από νερό η Γιάννουλη

Σημαντικό πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση μεγάλου τμήματος του νομού καταγράφηκε το απόγευμα της Πέμπτης εξαιτίας βλάβης σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ.

Πολύωρη διακοπή ρεύματος σημειώθηκε από τις 4 περίπου το απόγευμα σε τμήμα του κέντρου της Λάρισας, στις συνοικίες Π. Μαχαλά, Αμπελοκήπων και στην περιοχή του Αλκαζάρ, ενώ η Πυροσβεστική χρειάστηκε να επέμβει σε 5 περιπτώσεις για τον απεγκλωβισμό πολιτών που εγκλωβίστηκαν σε ασανσέρ στις συνοικίες του Ιπποκράτη και των Αμπελοκήπων.

Η διακοπή ρεύματος στη Γιάννουλη συνοδεύτηκε και από 3ωρη διακοπή νερού, την ώρα που προβλήματα αναφέρθηκαν και στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Χωρίς ρεύμα έμειναν ακόμη ο Αμπελώνας, η Αγιά μεγάλο τμήμα του δήμου Κιλελέρ οι Γόννοι και άλλες περιοχές του δήμου Τεμπών, ενώ πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η κοινότητα Νίκης του δήμου Κιλελέρ.

Στις υπόλοιπες περιοχές η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε σταδιακά από τις 6 το απόγευμα, ενώ τα συνεργεία της ΔΕΗ συνεχίζουν τις εργασίες για την αντιμετώπιση του προβλήματος που παρουσιάστηκε.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ