ΑΥΤΑ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΙΝΗ

Προσωπική δήλωση του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια

Κάποιος τουλάχιστον επιπόλαιος ή δεν ξέρω πως αλλιώς να τον ονομάσω, γιατί δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά σίγουρα κατά την κρίση μου εντελώς ανξιόπιστος, ονόματι Βασίλης Μοιρώτσος, υιοθέτησε ότι έγινε δήθεν από εμέ δήλωση ότι “εάν ο Κομίνης δεν σφυρίξει καλά, εγώ μετά θα ανοίξω το στόμα μου”.

Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική: στον ραδιοφωνικό σταθμό Fair Play της Θεσσαλονίκης και στον εξαίρετο δημοσιογράφο κ. Νίκο Πετρουλάκη μίλησα για διάφορα θέματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και με ρώτησε και το πως αντιμετωπίζω τον ορισμό Κομίνη στον αγώνα ΑΕΛ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Η απάντηση μου ήταν ακριβώς η εξής: “Τον αντιμετωπίζω εντελώς αδιάφορα. Στο παρελθόν και πριν από το παιχνίδι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ έχει κάνει καλές διατησίες. Θα περιμένω τη διαιτησία του, που περιμένω να σταθεί στο ύψος της, δεν θέλω να κάνω καμιά δυσμενή κρίση γι αυτόν πριν το ματς και θα περιμένω το τέλος του ματς και αν κάτι πάει στραβά, δεν φημίζομαι ως άνθρωπος που κρατά το στόμα του κλειστό και ανέχεται αδικίες”.

Υπάρχει το ηχητικό ντοκουμέντο, που είναι υποχρεωμένος ο σταθμός να τηρεί, αλλά να είναι σίγουρος ο κύριος αυτός, ότι θα μάθω ακριβώς ποιος είναι, πως βγάζει το ψωμί του και αν είναι απλώς επιπόλαιος ή νταραβερτζής.

Για κάθε λέξη που έγραψε υπάρχει και η δικαιοσύνη, γιατί το να υποκινείς θεσμικά όργανα να στραφούν εναντίον κάποιου για κάτι που δεν είπε ή έκανε, είναι και ποινικό αδίκημα και προσβολή προσωπικότητος.

Αυτά κι εγώ δεν είμαι άνθρωπος που ξεχνάει ή δέχεται συγγνώμες από ανθρώπους που έχουν κακές προθέσεις.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ