ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥΜΠΑΡΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

Οι δύο χειριστές είναι καλά στην υγεία τους

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στον Όλυμπο, όταν μηχάνημα που εκτελούσε εργασίες στο ΚΕΟΑΧ τούμπαρε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό των δύο χειριστών του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί όταν μηχάνημα του στρατού που εκτελούσε εργασίες στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ορεινού Αγώνα Χιονοδρόμων (ΚΕΟΑΧ) ξέφυγε από την πορεία του καταλήγοντας σε απόκρημνο σημείο.

Οι δύο χειριστές του μηχανήματος τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά και διακομίστηκαν κυρίως για προληπτικούς λόγους στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ για το ατύχημα ενημερώθηκε άμεσα και το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Σε ανακοίνωση του ΓΕΣ που επιβεβαιώνει το συμβάν αναφέρονται τα εξής:

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018, και περί ώρα 09:00, Μηχάνημα Μηχανικού (Ισοπεδωτής Γαιών), που εκτελούσε προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης δρομολογίων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ορεινού Αγώνα – Χιονοδρόμων (KEOAX), στην περιοχή Ολύμπου, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε απόκρημνο χώρο.

 

Οι δύο χειριστές είναι καλά στην υγεία τους. Διακομίσθηκαν στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας, για διενέργεια προληπτικών ιατρικών εξετάσεων.

 

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ