ΑΘ. ΝΑΣΙΚΑΣ: ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ

Παρέμβαση με αφορμή τις συμφωνίες για την ενίσχυση της παρουσίας των ΗΠΑ στην Ελλάδα έκανε μέσω της σελίδας του στο fb ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου και επικεφαλής της κίνησης πολιτών “Μάχιμος” Θανάσης Νασίκας ο οποίος αφού τονίζει τα όσα έκαναν σε βάρος της Ελλάδας ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, τονίζει ότι ίσως να έφτασε η ώρα

να κοιτάξει η Ελλάδα προς τη Ρωσία του Πούτιν.

Αναλυτικά σημειώνει:

“Κάποτε αυτοί οι ψευτοαριστεροί που κυβερνούν την χώρα σήμερα είχαν ένα σύνθημα” έξω οι Αμερικάνοι”, ” έξω οι βάσεις του θανάτου” και ” Αμερικάνοι φονιάδες των λαών”. Σήμερα έγιναν οι καλύτεροι υποτακτικοί και φίλοι των Αμερικανών. Πως έγινε αυτή η μετάλλαξη?

Ετοιμάζονται όπως δήλωσε στην Θεσσαλονίκη ο υπουργός εμπορίου των ΗΠΑ να δώσουν και άλλες βάσεις και το Νεώριο της Σύρου. Τι κερδίζει η Ελλάδα από αυτό, τι μας δίνουν οι Αμερικάνοι ?. Από ποιόν αυτές οι βάσεις μας προστατευτούν? . Μήπως από τους Τούρκους? Όλοι θυμόμαστε πως οι Τούρκοι μπήκαν στην Κύπρο με εντολή των Αμερικανών .

Γιατί αυτοί οι δήθεν σύμμαχοι μας δεν μας προστάτευσαν μιας και ανήκαμε και εμείς και οι Τούρκοι στο ΝΑΤΟ? Γιατί δεν σταματάνε την επιθετικότητα των Τούρκων εναντίων μας ? . Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε επιτέλους λιγάκι το συμφέρον μας? Οι Αμερικάνοι όπου ενεπλάκησαν στην Μεσόγειο φέραν πολέμους και καταστροφές, μήπως ήρθε η ώρα οι Έλληνες δημοκράτες πατριώτες να τους πούμε δρόμο από την Ελλάδα? Μήπως ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε κατά την ορθόδοξη Ρωσία και τον Πούτιν?”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ