Κ. ΖΙΑΓΚΑΣ: Η ΝΔ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ CETA

Στη Γιορτή Φέτας στην Ελασσόνα παρέστη ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου , Κώστας Ζιάγκας. Ο κ. Ζιάγκας επισκέφθηκε το περίπτερο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Τυρνάβου και είχε επαφές με πολιτικούς αλλά και με εκπροσώπους του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου.

Σε δηλώσεις που έκανε τόνισε: “Με αφορμή τη Γιορτή, νιώθω την ανάγκη να επισημάνω την πλήρη υποστήριξή μου στον αγώνα των κτηνοτρόφων για την κατοχύρωση της Φέτας ΠΟΠ σε διεθνές επίπεδο. Αν η Φέτα χτυπηθεί, η κτηνοτροφία στη χώρα μας θα υποστεί κυριολεκτικά καθίζηση και η ελληνική ύπαιθρος θα ερημώσει, με δραματική διόγκωση της ανεργίας και της φτώχειας στους αγροτικούς πληθυσμούς.

Ο αγώνας των κτηνοτρόφων για τη Φέτα είναι αγώνας όλων μας”.

Ερωτηθείς ο κ. Ζιάγκας για τη θέση της ΝΔ επί του θέματος, υπήρξε περισσότερο αποκαλυπτικός : “Δεν με ενδιαφέρουν οι όποιες κομματικές επιλογές και κατευθύνσεις. Με ενδιαφέρει το δίκαιο και το δίκαιο βρίσκεται με το μέρος των κτηνοτρόφων. Γι αυτό πιστεύω ότι στο τέλος και η ΝΔ θα συνταχθεί με την πλευρά του δικαίου και θα καταψηφίσει τη CETA στην Βουλή, όταν έρθει προς κύρωση”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ