ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΜΟΛΙΚΑ ΦΑΛΑΝΗΣ

Κέρδισε το ντέρμπι με το Δαμασιακό ο Αμπελωνιακός, ενώ σήμερα διασταυρώνουν τα ξίφη τους Τύρναβος και Αργυροπούλι

Σε δεύτερη μοίρα περνά η νίκη του Σμόλικα Φαλάνης επί της Λάρισας 2012 για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, σε ένα παιχνίδι που δυστυχώς στιγματίστηκε από θλιβερά επεισόδια που όχι μόνο δεν τιμούν το ποδόσφαιρο αλλά αναδεικνύουν και τη «γύμνια» διοργανωτών και παραγόντων που καλούνται να υπερασπιστούν

το άθλημα αλλά και το θεσμό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com όλα ξεκίνησαν από δυνατό μαρκάρισμα παίκτη του Σμόλικα σε αντίπαλό του, το οποίο και προκάλεσε τις πρώτες αντιδράσεις, με αποτέλεσμα η προσωρινή κόντρα των ποδοσφαιριστών να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις με την είσοδο παραγόντων στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που η εξέδρα «έβραζε» και οι κατά τα άλλα οι άρχοντες του αγώνα (Καρακώστας, Καραμπούλας, Ακρίβος) μάλλον έχαναν τη μπάλα δίχως να διακόπτουν το παιχνίδι με τον διαιτητή να ξεχνά και τις κάρτες που είχε στο τσεπάκι του!

Παίκτες και παράγοντες έγιναν ένα κουβάρι στον αγωνιστικό χώρο, ενώ απουσία αστυνομικής δύναμης μάταια οι πιο ψύχραιμοι (και από τις δύο πλευρές) προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με αποτέλεσμα ο γενικός αρχηγός του Σμόλικα, ο προπονητής του αλλά και νεαρός ποδοσφαιριστής να δεχθούν τις… περιποιήσεις των κατά τα άλλα φιλοξενούμενων.

Αξιοσημείωτο το γεγονός πως ο διαιτητής δεν διέκοψε το παιχνίδι εφαρμόζοντας τον κανονισμό, ουδείς κάλεσε την αστυνομία παρά τα επεισόδια και όλα αυτά μπροστά στα μάτια ανήλικων παιδιών που μπρος στη θέα της «ευγενούς άμιλλας» έβαλαν τα κλάματα!

Για την ιστορία ο Σμόλικας επιβλήθηκε με 2-0 χάρη σε τέρματα του Σπανού (75’) και του Κακαβίτση (80’).

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Σέτζας, Μανακούσιος Θ., Σκούπρας, Βενέτης (85′ Γκατζούρας), Μολάς, Μανακούσιος Δ., Μπέτσης (75′ Κόκκινος), Μάτος (70′ Σπανός), Κακαβίτσης.

Λάρισα 2012 (Αποστόλης Κορομηλάς): Παπαζήσης, Πάσιος Αν., Φλώρος Αντ., Μπόντε Ντ., Κόκκινος, Βλιώρας, Κίτσιος Π., Κουκουτσέλος, Δημόπουλος, Μπόντε Π., Κίτσιος Δ.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Πολλά γκολ στην πρεμιέρα Α΄ ΕΠΣ Λάρισας, όπου ξεχώρισε η νίκη του ο νεοφώτιστου στην κατηγορία Αμπελωνιακού στο γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο το Δαμασιακό και η νίκη του Ηρακλή Λάρισας επί του Αετού Αμυγδαλέας στο γήπεδο του Ελευθεραί με 5 – 1, ενώ με σκορ 0-1 επικράτησε του τοπικού Δωτιέα στην Αγιά ο Φαλανιακός.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η υπόλοιπη αγωνιστική έχουν ως εξής:

Ηρακλής Λάρισας – Αετός Αμυγδαλέας 5-1

Σμόλικας Φαλάνης – Λάρισα 2012 2-0

Δωτιέας Αγιάς – Φαλανιακός 0-1

Αμπελωνιακός – Δαμασιακός 2-0

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου (17:00)

Αχιλλέας Φαρσάλων – Κίσσαβος Συκουρίου 3-0 (α.α.)

Δόξα Αργυροπουλίου – Τύρναβος 2005

ΑΕ Κιλελέρ – Δόξα Βλαχογιαννίου

ΠΟ Ελασσόνας – Αετός Μακρυχωρίου

Σημειώνεται πως ο αγώνας Αχιλλέας Φαρσάλων – Κίσσαβος Συκουρίου δεν θα πραγματοποιηθεί αφού η ομάδα του Συκουρίου παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ