ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟ “ΓΑΛΑΖΙΟ” ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Επίθεση Στ. Σπανογιάννη και Κ. Ζιάγκα στον Γ. Κόκκουρα

Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα του τελευταίου διαστήματος που θέλουν τη ΝΔ να στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιάννη Κόκκουρα στο δήμο Τυρνάβου, οι Στ. Σπανογιάννης και Κ. Ζιάγκας που δήλωσαν ήδη την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Τυρνάβου, εξέδωσαν σήμερα ανακοίνωση

εξαπολύοντας επίθεση στον κ. Κόκκουρα και προειδοποιώντας με ανεξέλεγκτες καταστάσεις σε περίπτωση που ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ δεν ακολουθήσει ξεκάθαρη θέση στο θέμα των υποψηφιοτήτων σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε χθες ο Κ. Μητσοτάκης.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

“Δημοσιεύματα μερίδας του τοπικού Τύπου εμφανίζουν , προφανώς μετά από υποδείξεις τρίτων , τον κ. Γιάννη Κόκκουρα ως τον  “εκλεκτό” υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ στον Τύρναβο.

Πρόκειται για ένα τεράστιο ψεύδος που μας έχει εξοργίσει.Ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας , ο κ. Καπετάνος , μας διαβεβαίωσε ότι  χρίσματα σε υποψηφίους δεν μπορούν να δοθούν ούτε από τη ΝΟΔΕ , ούτε από τις κατά τόπους ΔΗΜΤΟ.

Μάλιστα και ο Πρόεδρος της ΝΔ , ο κ. Μητσοτάκης , ξεκαθάρισε από το βήμα της ΔΕΘ ότι δεν θα δοθούν χρίσματα στους υποψηφίους ΟΤΑ α’ βαθμού , για να εκφραστούν  ελεύθερα , όπως είπε , οι τοπικές κοινωνίες .Εμείς σεβόμαστε την πολιτική του Προέδρου .Γιατί ο κ. Κόκκουρας δεν τη σέβεται ;

Ο συγκεκριμένος κύριος βέβαια έχει κάθε δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα , όπως όλοι μας.Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να αυτοπροβάλλεται και να αυτοχρίεται  “ως εκλεκτός “.Τη στιγμή που η ΝΔ δεν μοιράζει χρίσματα , καλά θα κάνει ο κ. Κόκκουρας να μαζευτεί  , γιατί έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Στο πλαίσιο αυτό , καλούμε τον κ. Καπετάνο να λάβει θέση , γιατί διαφορετικά η κατάσταση στον Τύρναβο θα γίνει ανεξέλεγκτη.Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν υποψήφιοι δύο ταχυτήτων . Εκτός κι αν η ΝΔ θέλει να διώξει και Ζιάγκα και Σπανογιάννη. Αν είναι έτσι , αρκεί να μας το πουν και να μην μας εμπαίζουν.

ΥΓ. Όταν έρθει η ώρα , ξέρουμε και μεις να κάνουμε αποκαλύψεις για  “νεολαίες κομμάτων “, στις οποίες κάποιοι αυτοχρισμένοι έδιναν ρεσιτάλ , όταν Σπανογιάννης και Ζιάγκας πάλευαν για τη ΝΔ.Προς γνώση και συμμόρφωση”.

 

Σπανογιάννης Στέλιος

Ζιάγκας Κώστας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ