ΣΕ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ, ΤΥΡΝΑΒΟ, ΛΑΡΙΣΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Και στο νομό Λάρισας έστειλαν την Παρασκευή το μήνυμα ζωής οι ποδηλάτες που συμμετείχαν στη δράση ευαισθητοποίησης για την εθελοντική αιμοδοσία την οποία συνδιοργάνωσαν το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας με το  Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος

Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Πρόκειται για μία ποδηλατοδρομία που πραγματοποιήθηκε από τις 11 εώς τις 16 Σεπτεμβρίου 2018 συμπεριλαμβάνοντας περισσότερες από 40 πόλεις σε όλη την ηπειρώτικη Ελλάδα, μεταξύ των οποίων η Τσαριτσάνη, ο Τύρναβος και η Λάρισα.

Η ποδηλατοδρομία ξεκινήσει από την Αλεξανδρούπολη  την Τρίτη 11/9 στις 8πμ και αφού διάνυσε περίπου 1.200 χιλιόμετρα, κατέληξε στην Αθήνα την Κυριακή 16/9, στην πλατεία Συντάγματος, όπου διοργανώθηκε τελετή λήξης. Την ίδια ημέρα το ΕΚΕΑ διοργάνωσε μεγάλη ολοήμερη αιμοδοσία (9πμ-8μμ) στην αίθουσα του ΜΕΤΡΟ Συντάγματος.

Στον Τύρναβο

Οι ποδηλάτες έφτασαν στον Τύρναβο το απόγευμα της Παρασκευής όπου τους περίμενε η αντιδήμαρχος Φανή Λαγγιόλη – Μπίλιου και στελέχη της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου, αλλά και μαθητές των 1ου και 4ου δημοτικών σχολείων της πόλης.

Στην πλατεία κάτω από το δημαρχείο διοργανώθηκε η εκδήλωση με τίτλο “Κόκκινη κλωστή με τη ζωή δεμένη”κατά τη διάρκεια της οποίας οι ποδηλάτες έδεσαν στα μπράτσα των παρισταμένων μία κόκκινη κορδέλα, στέλνοντάς τους το μήνυμα ευαισθητοποίησης για την εθελοντική αιμοδοσία που τόσο απαραίτητη είναι στη χώρα μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ