ΤΡΑΙΝΟΣΕ: ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

Νίπτοντας τας χείρας της και επιρρίπτοντας ευθύνες στον ΟΣΕ η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εδέησε σήμερα να προχωρήσει σε ανακοίνωση σχετικά με τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην ηλεκτροκίνηση ταλαιπωρώντας το επιβατικό κοινό και τα οποία ανέδειξε με ρεπορτάζ το paidis.com.

Ευχαριστώντας το επιβατικό κοινό για την κατανόηση για ένα πρόβλημα «για το οποίο η εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει», η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σημειώνει τα εξής:

“Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι πραγματοποιούνται κανονικά όλα τα δρομολόγια των τραίνων στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, καθώς και του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Θεσσαλονίκης.

Επίσης, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον Διαχειριστή της Υποδομής, Ο.Σ.Ε. Α.Ε.

Η πλήρης αποκατάσταση του προβλήματος, που παρουσιάστηκε την Παρασκευή 14/09/2018 στην υποδομή και, συγκεκριμένα, στην ηλεκτροκίνηση (στο τμήμα Παλιαοφάρσαλου – Κατερίνης, με αποτέλεσμα να υπάρξουν καθυστερήσεις και ακυρώσεις σε ορισμένα δρομολόγια), επήλθε το Σάββατο 15/09/2018 και ώρα 16:00.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την κατανόηση που επέδειξε κατά τη διάρκεια του προβλήματος που προέκυψε στην υποδομή και για το οποίο η εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει”.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ