OPEN MALL ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Στην τελική ευθεία είναι οι προετοιμασίες Εμπορικού Συλλόγου και δήμου Τυρνάβου με στόχο την κατάθεση πρότασης για τη δημιουργία open mall (ανοικτό κέντρο εμπορίου) στην αγορά του Τυρνάβου το οποίο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το επιχειρησιακό πρόγραμμα του υπουργείου Ανάπτυξης.

Στόχος της πρότασης είναι να ενταχτούν στο open mall όσο το δυνατόν περισσότερα καταστήματα στο κέντρο του Τυρνάβου σε εμπορικούς δρόμους και πεζοδρόμους συνολικού μήκους άνω των 500 μ.

Μέσω του προγράμματος χρηματοδοτείται ο εξωραϊσμός δρόμων, πεζοδρόμων και πεζοδρομίων στις περιοχές παρέμβασης, η διαμόρφωσης της πρόσοψης των καταστημάτων, η τοποθέτηση τεντών αλλά και η ανάδειξη του χαρακτήρα νεοκλασικών ή και άλλων παλαιών κτιρίων στα οποία στεγάζονται καταστήματα, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν κάτι από την τσέπη τους οι καταστηματάρχες που θα ενταχτούν.

Εμπορικός Σύλλογος και δήμος βρίσκονται σε στενή συνεργασία με την αναπτυξιακή του επιμελητηρίου μέσω της οποίας θα κατατεθεί ο φάκελος για τη χρηματοδότηση της δράσης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ