ΕΣΟΔΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 600.000 € ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Ο Γκ. Μπρέγκοβιτς αναμένεται να είναι ο πόλος έλξης των φετινών εκδηλώσεων

Περιγράφοντας ένα θεσμό που αγκαλιάστηκε από τους Λαρισαίους, έγινε γνωστός πανελλαδικά και αναβαθμίζεται κάθε χρόνο, αλλά και κάνοντας ειδική αναφορά στη συναυλία του Γκ. Μπρέγκοβιτς ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης και ο αντιδήμαρχος Π. Νταής παραχώρησαν συνέντευξη τύπου με αφορμή την έναρξη του παζαριού

της Λάρισας, που ανοίγει τις πύλες του την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου.

Περιγράφοντας «δέσιμο» της εμποροπανήγυρης με το κέντρο της πόλης ο κ. Καλογιάννης στάθηκε και στις εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν από το πρωί της Κυριακής στην κεντρική πλατεία με τη μπάντα του Σέρβου μουσικού Μ. Μάρκοβιτς, ενώ παίρνοντας το λόγο ο κ. Νταής περιέγραψε 100% πληρότητα στο παζάρι, προσθέτοντας πως αναμένονται και αυξημένα έσοδα τόσο λόγω της μεγάλης συμμετοχής των εμπόρων όσο και λόγω της συναυλίας του Μπρέγκοβιτς που έχει προκαλέσει το τεράστιο ενδιαφέρον επισκεπτών που αναμένονται από όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τα έσοδα αναμένεται να ξεπεράσουν κατά πολύ τις 600.000, ενώ στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου προβλήθηκε και βίντεο με τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των τελευταίων τεσσάρων χρόνων που αφορούν στο παζάρι της Λάρισας.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ