Μ. ΡΙΖΟΣ: ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ

Ανακοίνωση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου που δίνει άφεση αμαρτιών σε όσους ρυπαίνουν

Την προσβολή την εισέπραξαν  οι επαγγελματίες του Αμπελώνα  από τον κ. Κουτσοδήμο: “αυτοί φταίνε που βρωμάει το κέντρο του Αμπελώνα , γιατί ρίχνουν τα σκουπίδια έξω από τους κάδους “.
Αυτό υποστήριξε ο κ. αντιδήμαρχος , προσπαθώντας να αποσείσει την ευθύνη από τη δημοτική αρχή , για να τη ρίξει στους ώμους των καταστηματαρχών. Πρόκειται για μια απαράδεκτη συμπεριφορά , που είναι ιδιαιτέρως προσβλητική για τους συντοπίτες του καταστηματάρχες.

Προφανώς ο κ. Κουτσοδήμος δεν κατάλαβε δύο πράγματα.Πρώτον , ότι οι βασικοί υπερασπιστές της καθαριότητας είναι κυρίως  οι καταστηματάρχες , γιατί η βρωμιά μπροστά στα μαγαζιά τους επιβαρύνει πρώτα και κύρια τους ίδιους , διώχνοντας την πελατεία τους.Δεύτερον ,ότι  η μεγάλη ζημιά γίνεται από τα αδέσποτα σκυλιά, τα οποία διασπείρουν τα σκουπίδια δεκάδες μέτρα γύρω από τους κάδους , τραβώντας τα πολλές φορές μέσα από τους κάδους.Τι έκανε η δημοτική αρχή για τα αδέσποτα; Μια τρύπα στο νερό.

Αν όμως ο κ. Κουτσοδήμος επιμένει στην άποψή του για το φταίξιμο των καταστηματαρχών , πρέπει να πει συγκεκριμένα ονόματα , όταν μάλιστα έχει φτάσει στο σημείο να απειλεί και με μηνύσεις.Διαφορετικά είναι τζάμπα μάγκας και καλά θα κάνει να αποφεύγει τις γνωστές του εξυπνάδες , γιατί η προσβολή που εκτόξευσε εναντίον των καταστηματαρχών του Αμπελώνα δύσκολα θα ξεχαστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ