ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ

Προσωπική δήλωση του μεγαλομετόχου της πΑΕ ΑΕΛ Αλ. Κούγια που υποστηρίζει ότι η ομάδα θα παίζει στο Αλκαζάρ

Μου διάβασαν την ανακοίνωση της Γήπεδο Λάρισας ΑΕ και εξ υποχρεώσεως την άκουσα.
Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο γι αυτούς τους νταβατζήδες της Γήπεδο ΑΕ, που έχουν το θράσος, αφού επί τρία χρόνια με εκβίαζαν καθημερινώς και μου πήραν 1.350.000€, ενώ οι εισπράξεις από τα πάμφθηνα διαρκείας και τα εισιτήρια αγώνων τα τρία αυτά χρόνια, προ φόρων, είναι ζήτημα να έφτασαν τις 850.000€,

να κάνουν και ανακοινώσεις περί οικονομικών υποχωρήσεων του Πηλαδάκη χωρίς να αναφέρουν ότι οι οικονομικές υποχωρήσεις σταμάτησαν στο νούμερο των 370.000€ το χρόνο.

Δυστυχώς για τον Πηλαδάκη και την παρέα του, αλλά και γι αυτούς που είτε ιδιοτελώς, είτε ανιδιοτελώς του έδωσαν δημόσια γη, για να κάνει μία ιδιωτική επιχείρηση, όπως είπαν στο δικαστήριο της 17/5/2018 ο τοποτηρητής του Τσακμακίδης και ο δικηγόρος του Ευθυμίου, μου είναι αδιάφορο τι θα λένε και τι θα γράφουν από δω και πέρα, γιατί όσο εγώ είμαι ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, αυτοί δεν θα ξαναπάρουν από εμένα ούτε ένα ευρώ.

Από εδώ και πέρα τα 129.000.000€ δάνεια του Πηλαδάκη θα τα ξεπληρώνει στον συναυλιακό αυτόν χώρο και στο χώρο των φωτοβολταικών ο Ρέμος, η Παπαδοπούλου, ο Αργυρός, η Θεοδωρίδου, η “καβάλα στο δελφίνι” και τα “κίτρινα σπαθιά”.

Εγώ περιμένω τη δικαστική απόφαση για να πάρω μέρος του 1.350.000€ πίσω.

Και για να μην αγωνιά ο κόσμος, επειδή εγώ δεν είμαι Πηλαδάκης για να προπωλήσω εισιτήρια διαρκείας με εξωφρενικές τιμές για 3 χρόνια και να μη γυρίσω ποτέ πίσω τα χρήματα, τις επόμενες ημέρες που θα τοποθετηθώ επισήμως για το μέλλον μου στην ΑΕΛ, θα υπάρχουν ανακοινώσεις για το πως θα επιστραφούν σε τραπεζικούς λογαριασμούς τα 135.000€ που έχουμε εισπράξει συνολικά από τα παμφθηνα διαρκείας των 50 και 70€, εφόσον οι κάτοχοι τους θέλουν να τους επιστραφούν και δεν επιθυμούν με αυτά να παρακολουθούν τους αγώνες στο ιστορικό στάδιο Αλκαζάρ, όπου είμαι βέβαιος ότι η Επιτροπή Σταδίου με τον άξιο Πρόεδρο κ. Κωσταρόπουλο και τους άξιους συνεργάτες του και τον άξιο Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη θα κάνουν τα πάντα ώστε να αγωνιζόμαστε.

Αλίμονο εάν δεν μπορεί η δημοτική αρχή της Λάρισας με έναν τόσο άξιο Δήμαρχο, η Περιφέρεια Θεσσαλίας με έναν τόσο άξιο Περιφερειάρχη, το Υφυπουργείο Αθλητισμού με έναν τόσο άξιο Υφυπουργό και η Επιτροπή Διοίκησης του σταδίου Αλκαζάρ να μην μπορούν να κάνουν τα απαραίτητα για να αγωνίζεται η ΑΕΛ μας στην ιστορική της έδρα, χωρίς να έχει ανάγκη νταβατζήδες, όταν ο Δήμαρχος Λαμιέων, ο Δήμαρχος Χανίων, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, ο Δήμαρχος Λέσβου, ο Δήμαρχος Λιβαδειάς, ο Δήμαρχος Αγρινίου, ο Δήμαρχος Κομοτηνής, γήπεδα τα οποία παραδοσιακά ήταν γήπεδα Β’ και Γ’ Εθνικής τα μετέτρεψαν σε γήπεδα Super League μέσα σε ένα μήνα, για να μπορούν οι οικογένειες των οπαδών των τοπικών ομάδων να παρακολουθούν τους αγώνες τους.

Και ένα τελευταίο: Κωστάκη μου είναι αδιάφορο αν θα το κλείσεις το γήπεδο και να σου δώσω και μία συμβουλή. Μπορείς να κάνεις την ιδιωτική σου επιχείρηση και κοτέτσι, χωρίς βεβαίως να λέγεται AEL FC ARENA.

Η στάμνα πολλές φορές πάει στη βρύση, αλλά μια φορά σπάει.

Δυστυχώς για σένα και την παρέα σου έχω αδειάσει συναισθηματικά για ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο.

Αν είχες τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις μια χθεσινή συζήτηση με τα παιδιά μου, θα καταλάβαινες ότι έχασες οριστικά την κότα με τα χρυσά αβγά.

Νομίζω ότι μετά από αυτήν την εξέλιξη πλησιάζει και το τέλος της ανοχής της Τράπεζας Πειραιώς.

1.350.000€ είναι πολλά λεφτά τη σημερινή εποχή…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ