ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ Ο ΡΙΖΟΣ ΚΟΜΗΤΣΑΣ

“Κάποιοι θα χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους” υποστήριξε για το νέο επικεφαλής της παράταξης

Την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης ο Ρίζος Κομήτσας. Μιλώντας σε μεγάλη συγκέντρωση στελεχών της παράταξής του στη Νίκαια ο κ. Κομήτσας άνοιξε και επίσημα τις διαδικασίες ανάδειξης του νέου επικεφαλής με τον οποίο η παράταξη θα πορευθεί

στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

«Μόλις ανακοινωθεί το όνομά του, κάποιοι θα χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους» σημείωσε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε ότι ο επικεφαλής  δε μπορεί παρά να διαπνέεται από τις ίδιες αρχές με τις οποίες αυτή η παράταξη έχει αφήσει το στίγμα της στον Δήμο Κιλελέρ, λειτουργώντας ενωτικά και όχι διχαστικά, δημοκρατικά και ορθολογιστικά, με σχέδιο και όραμα, με μέριμνα για κάθε χωριό, κάθε δημότη. Εξήγησε, βέβαια, ότι θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις αυτή την παράταξη και τον νέο της επικεφαλής για την αλλαγή στον Δήμο Κιλελέρ, «που τόσο πολύ έχουν ανάγκη και επιζητούν οι πολίτες».

Πρόδηλη ήταν η ικανοποίηση του πολύπειρου αυτοδιοικητικού για την πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο Κτήμα Μαρέτη. «Αυτή η μεγαλειώδης παρουσία σας, απόψε εδώ, υποδηλώνει την απαίτηση των πολιτών για τη μεγάλη αλλαγή στον Δήμο μας και συνιστά πολύτιμη παρακαταθήκη για τη δυναμική συνέχεια της παράταξής μας στο μέλλον» υπογράμμισε.

Εμφανώς συγκινημένος ο κ. Κομήτσας έκανε διεξοδική αναφορά στην 35ετή πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Λειτούργησα πάντοτε με αποκλειστικό γνώμονα το καλό του τόπου μας και το συμφέρον των συνδημοτών μας. Είμαι υπερήφανος και πρέπει να αισθάνεστε όλοι το ίδιο υπερήφανοι για τα όσα καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια, αρχικά στην Κοινότητα Νίκαιας, έπειτα στον Δήμο Νίκαιας και εν συνεχεία στον Δήμο Κιλελέρ. Υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και με ανύπαρκτη χρηματοδότη, μπορέσαμε και οργανώσαμε από  το μηδέν τον Δήμο Κιλελέρ και τον λειτουργήσαμε σε πολύ υψηλά πρότυπα».

Ο πρώην δήμαρχος απηύθυνε εγκάρδιες ευχαριστίες σε όλους όσους είχε τη χαρά και την τιμή να συνεργαστεί μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια αλλά και στους χιλιάδες πολίτες που διαχρονικά βρίσκονται στο πλευρό του και τον στηρίζουν σε κάθε του επιλογή.  Με θερμά λόγια μίλησαν για τον ίδιο, παίρνοντας ακολούθως το λόγο, ο πρώην δήμαρχος Κραννώνα, Θανάσης Μπαντούλης, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλελέρ, Γιώργος Πασχούδης, οι διατελέσαντες αντιδήμαρχοι και νυν δημοτικοί σύμβουλοι Κιλελέρ, Γιάννης Ζαχαριάς και Γιώργος Καρυούδης, αλλά και ο στενός του φίλος, Ντίνος Μπλιάτσιος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ