ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ;

Ανακοίνωση της παράταξης για την κατάσταση του δρόμου στην είσοδο της Αγ. Σοφίας που υπογράφει ο επικεφαλής της Αστ. Ροντούλης
Ακριβώς  έμπροσθεν της εισόδου στον οικισμό της Αγ. Σοφίας , το οδόστρωμα για πενήντα περίπου μέτρα είναι σε κακά χάλια.

Η κατάσταση εγκυμονεί κινδύνους για οχήματα και για επιβαίνοντες επί αυτών , καθώς χάσκουν στη σειρά μεγαλοπρεπείς λακκούβες , που είναι δυνατό να οδηγήσουν σε ατυχήματα ιδιαίτερα κατά τις νυκτερινές ώρες και ιδιαίτερα  στην περίπτωση που οι οδηγοί είναι εντελώς ανυποψίαστοι.
Έτσι , για παράδειγμα , κατά τις ημέρες της Γιορτής Αχλαδιού των Πλατανουλίων , η “Δράση Πολιτών” έγινε αποδέκτης πολλών παραπόνων από ανθρώπους που δεινοπάθησαν στο συγκεκριμένο σημείο , ενώ αμέριμνοι κατευθύνονταν προς τον χώρο της Γιορτής.
Το ερώτημα λοιπόν είναι γιατί επιδεικνύεται τόση αδράνεια και αμεριμνησία από τους υπευθύνους για ένα πρόβλημα που μπορεί να επιλυθεί τάχιστα και με ελάχιστο κόστος.Το μήκος του οδοστρώματος επί του οποίου απαιτούνται παρεμβάσεις δεν υπερβαίνει τα πενήντα μέτρα και με μια μικρή ποσότητα ασφαλτικού υλικού το όλο πρόβλημα θα μπορούσε να τακτοποιηθεί άνευ χρονοτριβής.
Ακούει κανείς ;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ