ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Α. ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ)

Δυναμική σε παλμό αλλά όχι και σε συμμετοχή η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, μετά από πρωτοβουλία του Συνδέσμου Φιλάθλων Αλκαζάρ και με τη συμμετοχή ατόμων που έφεραν τα διακριτικά των “Monsters”.

Λάβροι κατά της διοίκησης του μεγαλομετόχου οι πάλαι ποτέ υποστηρικτές του σήκωσαν πανό στην πλατεία, ενώ φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ΑΕΛ και κατά του Α. Κούγια ζήτησαν την αποχώρησή του από την ομάδα.

Η δυναμική συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με πορεία στους δρόμους της πόλης, ενώ προς στιγμήν η οργή των οπαδών στράφηκε και προς τους θαμώνες καφετεριών που παρακολουθούσαν το ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, με τα υβριστικά συνθήματα να δονούν την ατμόσφαιρα, ενώ από τα πυρά τους δεν ξέφυγε ούτε ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκης.

Η πορεία ολοκληρώθηκε στην οδό Κύπρου, με τους συγκεντρωμένους να καταλήγουν στα γραφεία της ΠΑΕ φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα κατά του Αλέξη Κούγια και ζητώντας επιτακτικά την απομάκρυνσή του από την ΑΕΛ.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ