ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΙΓΑΝΗ (ΦΩΤΟ)

Μάχη για να σώσει την όραση ενός αδέσποτου δίνει κτηνίατρος, καθώς το άμοιρο ζώο δέχτηκε πυροβολισμό από κοντινή απόσταση, σε μια ακόμη αποτρόπαια ενέργεια που αυτή τη φορά καταγράφηκε στην Κάτω Αιγάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com η δολοφονική ενέργεια έγινε χθες, όταν ασυνείδητος πυροβόλησε στο κεφάλι αδέσποτο που φιλόζωοι φρόντιζαν στην περιοχή της Κάτω Αιγάνης, ενώ τα σκάγια για λαγό που χρησιμοποιήθηκαν τραυμάτισαν το άμοιρο ζώο, που παρά τη μάχη των κτηνιάτρων έχασε την όραση από το ένα του μάτι, με τους γιατρούς να παλεύουν να σώσουν το άλλο.

Παρά τις εκκλήσεις αλλά και τις έρευνες εθελοντών ουδείς εμφανίστηκε να γνωρίζει κάτι για το περιστατικό, ενώ μέλη του Συλλόγου Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος» έχοντας στα χέρια τους και τη γνωμάτευση των κτηνιάτρων αναμένεται να περάσουν την πόρτα του εισαγγελέα προκειμένου να ενημερώσουν για την απάνθρωπη ενέργεια.

Απογοητευμένοι οι άνθρωποι του συλλόγου από την απανθρωπιά των ασυνείδητων δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν την προσπάθεια για τον εντοπισμό των ενόχων απευθύνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους στα γραφεία και το τηλέφωνο του «Ελεύθερου» (28ης Οκτωβρίου 46 – Λάρισα, τηλ. 6983756058).

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ