Ο ΓΑΜΠΡΟΣ “ΞΕΝΥΧΙΑΣΕ” ΤΗ ΝΥΦΗ…

Ο γαμπρός λοιπόν, σαν παλιός ποδοσφαιριστής, δεν άφησε καθόλου περιθώρια στη νύφη να του πατήσει το πόδι και της έκανε το… πρώτο φάουλ.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Απόστολος και ο ψάλτης σε εκκλησία των Τρικάλων έφτασε στην επίμαχη φράση: «Η δε γυνή να φοβείται τον άντρα», ο γαμπρός γυρίζει και ποδοπατά τη νύφη. Μάλιστα πρώτα με το δεξί και μετά και με το αριστερό του πόδι, χωρίς εκείνη να έχει προβεί σε ανάλογη κίνηση πριν.

Ο δε παπάς επέβαλε την τάξη και μετά έψαλε και το… «Ειρήνη υμίν». Να σημειώσουμε πως το μυστήριο τελέσθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο του ζευγαριού σε εκκλησία της Δυτικής Θεσσαλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο και το ερασιτεχνικό βίντεο κάνει το γύρο των social media.

Ο γαμπρός πατάει δύο φορές τη νύφη

Καβάλα: Η νύφη ξεκαρδίστηκε στα σκαλιά της εκκλησίας

Μια πρωτότυπη έκπληξη ετοίμασαν οι φίλοι του γαμπρού για να ριζώσει ο γάμος του για τα καλά στην Καβάλα. Αφού το ζευγάρι δέθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, κατά την έξοδό τους από την εκκλησία, οι φίλοι του τον έλουσαν κυριολεκτικά με ρύζι.

Εξήντα κιλά ρύζι ήταν το μυστικό έκπληξη που επιφύλαξαν στον γαμπρό φίλοι και συγγενείς, ενώ ο ίδιος χωρίς να γνωρίζει τις “προθέσεις” τους, έδειξε να το απολαμβάνει όπως δήλωσε, ενώ η νύφη έδειχνε και εκείνη να το απολαμβάνει. «Είχα υποψιαστεί ότι κάτι ετοιμάζουν, αλλά δεν φαντάστηκα αυτό που συνέβη» είπε χαρακτηριστικά ο ευτυχισμένος γαμπρός.

Ο γάμος τελέστηκε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 στον Ι.Ν. του Αποστόλου Θωμά στον Ζυγό της Καβάλας και οι εικόνες του ταξιδεύουν στο διαδίκτυο.

Η έκπληξη στον ευτυχισμένο γαμπρό

Πηγή: trikalaola.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ