4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟ MANDELAS TOURS

Το πρόγραμμα της 4ημερης εκδρομής στην Κωνσταντινούπολη το διάστημα 11 – 14 Οκτωβρίου ανακοίνωσε το τουρισκοκό γραφείο Mandelas Tours. Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

1η μέρα: 11/10/18 βράδυ

Αναχώρηση το απόγευμα  στις   21:00 από την πόλη μας. Στάσεις για καφέ και ξεκούραση καθ`οδόν. Στη συνέχεια διαμέσου της Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης ,φτάνουμε στο συνοριακό σταθμό των Κήπων. Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις (έλεγχος διαβατηρίων κ.λ.π) και αφού περάσουμε τον αντίστοιχο έλεγχο στην τουρκική πλευρά ,θα ξεκινήσουμε την διαδρομή περνώντας από Ραιδεστό με τελικό προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

 2η μέρα: 12/10/18

Άφιξη στην Κων/πολη. Θα περιηγηθούμε στην περίφημη συνοικία του Πέραν και θα καταλήξουμε στο ανάκτορο του Ντολμά Μπαξέ. Στη συνέχεια έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε βόλτα στον Βόσπορο, όπου και θα γευματίσουμε σε παραθαλάσσια ταβέρνα.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος για ανάπαυση και μετά ξεκινούμε για την πρώτη μας γνωριμία με την Πόλη. Προαιρετική διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με μουσική .Διαν/ση.

 3η μέρα: 13/10/18

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το Φανάρι, προσκύνημα στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου στεγάζεται το Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Συνεχίζουμε για να επισκεφτούμε τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία της Πόλης .Τον Ιππόδρομο, το Μπλέ Τζαμί, την Αγία Σοφιά. Το απόγευμα θα πάμε στην Ζωοδόχο Πηγή, όπου είναι οι τάφοι όλων των Πατριαρχών .Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική διασκέδαση. Διαν/ση.

4η μέρα: 14/10/18

Πρωινό και αφού τακτοποιήσουμε τα πράγματά μας στο λεωφορείο, θα επισκεφτούμε την κλειστή αγορά (ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ), όπου θα έχετε την δυνατότητα να θαυμάσετε τον διάκοσμο, το περιβάλλον και την πληθώρα των προϊόντων(δερμάτινα, είδη λαϊκής τέχνης ,κοσμήματα κ.λ.π.).Το μεσημέρι παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις, φτάνουμε αργά το βράδυ στην πόλη μας ,γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ