ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΝ ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας όχι μόνο δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη υπό το βάρος των τελευταίων αποκαλύψεων, ούτε καν σιώπησε από ενοχή.

Οφείλω όμως, να συμφωνήσω απόλυτα σε κάτι με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας. Πράγματι, έχει απόλυτο δίκιο όταν αναφέρει πως «η μισή αλήθεια, όταν αποκρύπτεται η άλλη μισή, συνιστά ψεύδος». Έτσι, ορθώς ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας αναφέρει το Άρθρο 196 παρ. 4 του Ν. 4389/2016, όπου αναφέρονται όλα τα ακίνητα τα οποία εξαιρούνται από την μεταβίβαση στο λεγόμενο Υπερταμείο. Παρέλειψε, όμως, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ όλως τυχαίως, να αναφέρει την παράγραφο 5 του Άρθρου 196 του Ν. 4389/2016.

Τι αναφέρει η εν λόγω Διάταξη: «5. H ΕΤΑΔ εξακολουθεί να διαχειρίζεται τα περιουσιακά στοιχεία που εξαιρούνται από τη μεταβίβαση, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προηγούμενη παράγραφο, υπό την επιφύλαξη υφιστάμενου δικαιώματος οποιουδήποτε νομικού προσώπου, εκτός του Ελληνικού Δημοσίου και του EOT».

Ακόμα και ένας πρωτοετής φοιτητής Νομικής αντιλαμβάνεται την εκχώρηση δικαιωμάτων. Αντιλαμβανόμαστε ακόμη και την πλήρη ένδεια επιχειρημάτων και αντιμετωπίζουμε με συμπάθεια τη δεινή τους θέση, δεν θα ανεχθούμε όμως άλλη φορά κατηγορίες περί συκοφαντιών.

Μαθήματα ηθικής και δημοκρατίας να κάνετε στον σύντροφο σας τον Πολάκη και όχι σε όσους αποκαλύπτουν τα ψεύδη σας και την πολιτική σας ανεπάρκεια.

Περιμένουμε  λοιπόν να ακούσουμε για την «ταμπακιέρα». Ποια είναι τα 157 ακίνητα σε Λάρισα, Ελασσόνα, Φάρσαλα, Τύρναβο, Αγιά, Κιλελέρ και Τέμπη, που ο ΣΥΡΙΖΑ μεταβιβάζει στο Υπερταμείο και τα τοπικά στελέχη ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ επιχαίρουν και συμφωνούν με την ενέργεια αυτή;

Έως τότε ας ισχύσει για τους συνεταίρους, η παροιμία «τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ