ΜΑΡΙΟΣ ΡΙΖΟΣ: ΆΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΥ

Ανακοίνωση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου δήμου Τυρνάβου

Σιγά-σιγά και με ελαφρά πηδηματάκια ο κ. Κουτσοδήμος άρχισε τις κωλοτούμπες. Τώρα, σύμφωνα με ανακοίνωσή του , δεν φταίνε μόνο κάποιοι καταστηματάρχες που ρίχνουν τα σκουπίδια έξω από τους κάδους , αλλά και κάποιοι άλλοι , γενικά και αόριστα , τους οποίους επίσης δεν κατονομάζει.

Τώρα πάλι, δεν φταίνε μόνο οι καταστηματάρχες , αλλά και τα αδέσποτα που σέρνουν δεξιά και αριστερά τα σκουπίδια.Προφανώς , ο κ. αντιδήμαρχος  περίμενε να το διαβάσει αυτό στην επιστολή μου , για να καταλάβει τη συμβαίνει.

Τέλος , τώρα η απειλή των  μηνύσεων κατά συγκεκριμένων καταστηματαρχών από τον κ. Κουτσοδήμο έχει πεταχτεί στο καλάθι των αχρήστων. Τώρα ο κ. Κουτσοδήμος απειλεί μόνο με πρόστιμα .

Φαίνεται λοιπόν ότι ο  κ. Κουτσοδήμος το ξανασκέφτηκε το πράγμα, κατάλαβε τις γκάφες του και αρχίζει να μαζεύεται μετά την κατακραυγή που εισέπραξε από τους καταστηματάρχες του Αμπελώνα. Δεν πειράζει. Σιγά -σιγά διορθώνεται ο άνθρωπος και μετανοεί για τα σφάλματά του.

Όπως για παράδειγμα μετανοούν  και πολλοί από εκείνους που σκέφτονταν να ρίξουν φόλες σε αδέσποτα ζώα συντροφιάς.Μετανοούν οι άνθρωποι , εξελίσσονται και προοδεύουν. Δεν είναι κακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ