ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΧΡ. Κ. ΜΠΕΛΟΓΙΑΣ

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης δήμου Τυρνάβου μετά τη συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής Στ. Ροντούλη

Τα χέρια δόθηκαν και οι καρδιές μίλησαν. Από σήμερα και ο Αμπελωνίτης Χρήστος Μπελόγιας του Κωνσταντίνου ανήκει στο στελεχικό δυναμικό της  “Δράσης Πολιτών “.

Με δήλωσή του ο κ. Μπελόγιας τονίζει για την απόφασή του : “Εντάχθηκα στη Δράση Πολιτών , γιατί πιστεύω ότι η δημοτική αυτή παράταξη έχει την πολιτική βούληση και το όραμα  βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου των συντοπιτών μου , των Αμπελωνιτών.
Θεωρώ ότι ο κ. Ροντούλης διαθέτει την πολιτική ωριμότητα και το πολιτικό ταλέντο που απαιτείται , για  να καταπολεμηθεί η τροχιά παρακμής και εγκατάλειψης , στην οποία έχει εισέλθει ο Αμπελώνας.
Στην προσπάθεια αυτή πιστεύω ότι πρέπει να έχω μερίδιο συμμετοχής, γιατί ως γνήσιο τέκνο του Αμπελώνα ενδιαφέρομαι για τον τόπο που με ανέστησε και στον οποίο ζει όλη μου η οικογένεια.
Τον Αμπελώνα μπορούμε να τον κάνουμε καλύτερο , αρκεί να πιστέψουμε στη δυναμική του και να την αναδείξουμε με συλλογική και ατομική δράση.Αυτό είναι το βασικό μήνυμα της Δράσης Πολιτών για τον τόπο που αγαπώ και στον οποίο είμαι αποφασισμένος να προσφέρω όποιες υπηρεσίες μπορέσω , υπό την αίρεση ότι οι συμπολίτες μου θα το επιτρέψουν “.
Από την πλευρά του ο κ. Ροντούλης δήλωσε : “Είμαι πανευτυχής, διότι ένας νέος-κόσμημα , με απαράμιλλο ήθος και σεμνότητα , εντάχθηκε σήμερα στη Δράση Πολιτών. Η συνεισφορά του θα είναι πολύτιμη , καθώς έχει τη θέρμη της ανιδιοτελούς προσφοράς στον τόπο που γεννήθηκε και ανδρώθηκε , στον Αμπελώνα.Αν μάλιστα η αυτοδιοικητική του πορεία κινηθεί στα χνάρια και στις αρχές του σεβαστού πατέρα του , είναι βέβαιο ότι θα διακριθεί για την ευπρέπεια , την πραότητα και το χριστιανικό πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς , που χαρακτηρίζει  το σύνολο της οικογένειας Μπελόγια”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ