ΑΦΗΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΔΩΤΙΕΑ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Παιχνίδι για γερά νεύρα στον Τύρναβο με την τοπική ομάδα να βρίσκεται πίσω στο σκορ απέναντι στο Δωτιέα, να χάνει πέναλτι για να καταφέρει τελικά να ισοφαρίσει στο 90’!

Το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ βρήκε τους Αγιώτες να προηγούνται στο 24’, όταν ο Τσατσαλίδης νίκησε με πλασέ το Δ. Βλιώρα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ ο Τύρναβος πέταξε στα σκουπίδια μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, αφού λίγο αργότερα ο Λόζος νικήθηκε από τον αντίπαλο κίπερ σε εκτέλεση πέναλτι.

Το παιχνίδι κύλησε με λίγες καλές στιγμές και πολύ δυνατά μαρκαρίσματα, με το Λόζο να δίνει τελικά τη λύση στο 90’, όταν με κεφαλιά-ψαράκι νίκησε το Μπρέλλα για το τελικό 1-1.

Τύρναβος 2005: Βλιώρας Δ., Νταναβάρας Δ., Γάνος Θ., Κουτσοκέρας Α., Δασκαλόπουλος Κ., Μπάκος Κ., Νοτουνούκης Γ. (Βάνης Β. 60′), Μπάκος Ι. (Πατσιωτός Σ. 78′), Λόζος Ε., Παπαγιαννούλης Σ. (Τσούτσας Α. 59′), Καραλής Γ. (Κατσαρός-Βερρον Ν. 70′)
Δωτιέας Αγιάς: Μπρέλλας Κ., Γούτος Ε., Ντελής Δ., Ποτούσογλου Π., Κόρλος Π., Μπαλαμώτης Β., Ντακούλας Β., Τσιρογιάννης Θ., Τσατσαλίδης Γ., Σβερκούλης Δ. (Πασιάς Π. 58′), Γελαλής Ν. (Βλάχος Ν. 74′)

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ