«ΚΛΟΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΑ» ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΟΥΓΙΑ

Ο Ιταλός Τζ. Φέστα νέος τεχνικός της ΑΕΛ

Σκηνές που δεν τιμούν κανέναν εκτυλίχθηκαν πριν αλλά και μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας με θέμα όλες τις εξελίξεις που αφορούν στην ομάδα, με τους εμβρόντητους δημοσιογράφους να γίνονται μάρτυρες απίστευτων επεισοδίων με οπαδούς

που θέλησαν να επέμβουν να εισβάλλουν στα γραφεία με τη συνοδεία μπουλντόγκ και την ανταλλαγή ύβρεων και απειλών να διαρκεί για ώρα!!!

Επεισόδιο δημιουργήθηκε και με την ολοκλήρωση της συνέντευξης όταν άγνωστος που προσέγγισε το χώρο απευθύνθηκε στο μεγαλομέτοχο ζητώντας του να φύγει από τη Λάρισα, για να ακολουθήσει νέο υβρεολόγιο, με τον εξαγριωμένο άγνωστο να επιτίθεται και κατά της γράφουσας εκτοξεύοντας απειλές, ενώ ο άνδρας απομακρύνθηκε τελικά με τη συνδρομή συναδέλφου!

Στο περιθώριο των όσων απίστευτων βιώσαμε ο Α. Κούγιας υπογραμμίζοντας πως δεν θέλει να πουλήσει την ΑΕΛ ανακοίνωσε τον Ιταλό Τζιανλούκα Φέστα για το τιμόνι της ομάδας, αποκάλυψε πως «τελειώνει» τα Χριστούγεννα τη συνεργασία με τους Φρίουι και Μόρσι, ενώ παράλληλα απαντώντας σε ερώτηση του paidis.com ανακοίνωσε τη συμφωνία με 25χρονο ξένο διεθνή σέντερ φορ που θα έρθει το Δεκέμβριο στην ΑΕΛ, δηλώνοντας δε πως δεν θα λειτουργήσει ξανά κερκίδα οργανωμένων στο γήπεδο.

Όσο για το γηπεδικό υπήρξε μπαράζ επαφών με τους Βασιλειάδη-Καλογιάννη, νέα πρόταση για το FC ARENA αλλά και ανοιχτό ενδεχόμενο η ΑΕΛ να αγωνισθεί μακριά από την έδρα της στο ματς με τον Παναιτωλικό

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Ο Τζ. Φέστα, τέως προπονητής της Κάλιαρι και της Κόμο, είναι ο εκλεκτός για το τιμόνι της ΑΕΛ, ενώ η άφιξή του αναμένεται το βράδυ της Τρίτης στη Λάρισα.

«Πρόκειται για ένα σκληρό προπονητή που ταιριάζει με τη σκληρή ομάδα που θέλω, ενώ επιλέχθηκε ανάμεσα σε 18 Έλληνες και ξένους τεχνικούς που αυτοπροτάθηκαν έχοντας στο ενεργητικό του ως παίκτης θητεία στο ιταλικό και το αγγλικό πρωτάθλημα», τόνισε ο κ. Κούγιας.

ΓΗΠΕΔΙΚΟ

Αναφερόμενος στις επαφές του υφ. Αθλητισμού και του δημάρχου Λαρισαίων ο κ. Κούγιας ξεκαθάρισε πως «φτάσαμε σε αδιέξοδο», προσθέτοντας πως αν ως την Πέμπτη δεν δοθεί λύση το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα ορισθεί από τη SL, κάνοντας ωστόσο νέα πρόταση προς την πλευρά Πηλαδάκη για χρήση του ARENA με 7.000 ευρώ αντίτιμο το παιχνίδι, απόδοση του 20% επί των εισπράξεων και μοιρασμένα έξοδα για το ασφαλιστήριο και τη συντήρηση του γηπέδου (50-50).

«Ζητώ χρήση του γηπέδου μόνο για τους αγώνες και για την προστασία του λεωφορείου της ομάδας, ενώ τα γραφεία όπως και το ραδιόφωνο της ΑΕΛ θα λειτουργούν στην οδό Κύπρου», δήλωσε ο κ. Κούγιας, αφήνοντας αιχμές για τη στάση της διοικούσας στο θέμα το Αλκαζάρ και αφήνοντας να εννοηθεί πως εξετάζεται το ενδεχόμενο αγοράς του ARENA από το κράτος!

«Σύμφωνα με τον κ. Βασιλειάδη το Αλκαζάρ θέλει ένα χρόνο εντατικών εργασιών για να χρησιμοποιηθεί, ενώ η διοικούσα χρησιμοποίησε τα χρήματα που της δώσαμε για να εγκαταστήσει καθίσματα σε εξέδρες που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν λόγω προβλήματος στατικότητας», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά!

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΔΣ

Αναφερόμενος στις παραιτήσεις μελών της διοίκησης (Λιόντος, Παλαιοχωρλίδης, Σόφης) ο μεγαλομέτοχος δικαιολόγησε τον κ. Παλαιοχωρλίδη που δέχτηκε επίθεση και απειλές για τη ζωή του, αφήνοντας αιχμές για τους άλλους δύο «που ενώ τον παρακάλεσαν τον χρησιμοποίησαν για να λύσουν προσωπικά τους προβλήματα».

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ

Κλείνοντας τη συνέντευξή του ο Α. Κούγια στάθηκε ιδιαίτερα σε επεισόδια  που προκλήθηκαν το τελευταίο διάστημα κατονομάζοντας ως δράστες μέλη των «Homless», μιλώντας για κουκουλοφόρους, ανθρώπους που πωλούν «προστασία» σε μαγαζιά της πόλης, για διακίνηση ναρκωτικών στο γήπεδο και αναφέροντας απίστευτα σκηνικά βίας και απειλών με αποκορύφωμα την εμφάνιση ατόμου με μαχαίρι στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά και απειλές κατά του ίδιου και του γιού του από άτομο που του τηλεφώνησε και βρίσκεται έγκλειστο σε φυλακή της χώρας!

«Οι άνθρωποι αυτοί και φυλακή θα πάνε και στην Αλβανία θα επιστρέψουν», ολοκλήρωσε ο κ. Κούγιας, επαναλαμβάνοντας πως κινείται μόνος του στην πόλη και δεν φοβάται κανέναν.

Η συνέντευξη ολοκληρώθηκε μέσα σε νέο χείμαρρο ύβρεων και απειλών μετά την παρέμβαση αγνώστου, ενώ στα γραφεία το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Γ. Νάκας που ζητούσε επιτακτικά απάντηση στο αίτημα για συνέλευση των μετόχων, με τον Α. Κούγια να τον παραπέμπει σε απάντηση τις προσεχείς μέρες.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί τη σημερινή της πρόταση προς τη Γήπεδο Λάρισας ΑΕ για τη χρήση του AEL FC ARENA για την αγωνιστική περίοδο 2018-19:

“Αξιότιμοι Κύριοι,

Σας ενημερώνουμε για την σημερινή μας πρόταση για τη χρήση του AEL FC ARENA, όπως αυτή παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ σήμερα σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που παρέθεσε ο κ. Αλέξης Κούγιας.

– 7.000,00€ συν ΦΠΑ ανά αγώνα , πληρωτέο κάθε Τρίτη την εβδομάδα του αγώνα.

– 20% επιπλέον επί των καθαρών εσόδων ανά αγώνα (την εκκαθάριση θα την κάνετε εσείς).

– Πληρωμή από την ΠΑΕ ΑΕΛ ποσοστού 50% του ασφαλιστηρίου συμβολαίου για το γήπεδο.

– Συντήρηση χλοοτάπητα από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

– Τα ποσά των 18.500,00€ για τις λοιπές παρελθούσες χρήσεις συν το ποσό των 6.000,00€ για το ενοίκιο του ραδιοφώνου, σύνολο 24.500,00€ προτείνεται να αποπληρωθεί έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου σε ισόποσες δόσεις”.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ