ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΟΡΑ ΦΩΝΗΣΑΙ…

Ανακοίνωση της Σ.Ε. Λάρισας της ΔΑΚΕ Καθηγητών

Επιβεβαιωνόμαστε πανηγυρικά, πριν αλέκτορα φωνήσαι, αφού οι Παρεμβάσεις, πέρα από κάθε συνδικαλιστική δεοντολογία, παραβιάζουν ανοιχτές πόρτες και επιδιώκουν να τύχει προνομιακής μεταχείρισης ο συνάδελφος,  κ. Παπαδόπουλος.

Ενώ είναι αίτημα του κλάδου (Ο.Λ.Μ.Ε., Ε.Λ.Μ.Ε. και αιρετών) εδώ και πολλά χρόνια, να γίνονται αποσπάσεις εκπαιδευτικών  από πλεονασματικές περιοχές σε πλεονασματικές περιοχές , φέτος, επειδή δεν αποσπάστηκε το προαναφερθέν στέλεχός τους από το Υπουργείο, προσπαθούν δια της πλαγίας οδού, να το πετύχουν.

Οι εκπρόσωποι των Παρεμβάσεων φέτος ξέχασαν να αγωνιστούν ως εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας για τις αποσπάσεις των συνδικαλιστών στα Δ.Σ των Ε.Λ.Μ.Ε., ξέχασαν  να αγωνιστούν για τη θέση της Ο.Λ.Μ.Ε. και της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας για αποσπάσεις συναδέλφων από πλεονασματικές περιοχές σε πλεονασματικές περιοχές , αλλά «θυμήθηκαν» μετά από χρόνια, τις ενδοπεριφερειακές αποσπάσεις σε πλεονάζον προσωπικό ( όχι για μάθημα!!!) από νομό σε νομό εντός της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αφού αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να έρθει στον νομό το στέλεχος τους. Ζήτησαν επιτακτικά, τόσο από το Π.Υ.Σ.Δ.Ε.  ν. Λάρισας, όσο και από την Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας, να  υποστηρίξουν το αίτημα τους!!!!

Ευτυχώς για τους συναδέλφους και δυστυχώς γι΄ αυτούς, η προσπάθειά τους δεν τελεσφόρησε.

Συνδικαλισμός για την πάρτη μας, δηλαδή.

Τα προηγούμενα χρόνια γιατί δεν έβαζαν ειδικά αυτό το ζήτημα; Γιατί φέτος διαχωρίζουν τους πλεονάζοντες σε εντός και εκτός περιφέρειας; Μας θυμίζει την ατάκα του Κ. Βουτσά «να τρουπώσω , να τρουπώσω».

Υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των συνδικαλιστών, όπως και όλων των συναδέλφων, καταγγέλλουμε την πρώτη φορά Αριστερή κυβέρνηση για τη συμπεριφορά της απέναντι στους συνδικαλιστές, αλλά και στηλιτεύουμε τις ατομικές επιδιώξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ