ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ

Ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας που καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη έξω από τη ΓΑΔΑ

Η Κυβέρνηση ξεπερνώντας κάθε όριο αυταρχισμού, αυθαιρεσίας και προσπάθειας καταστολής της αντίστασης του Κινήματος Ενάντια στους Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς και των πολιτικών δυνάμεων που συμμετέχουν, έφτασε σε σημείο να καλέσει σε απολογία,  αύριο Τετάρτη 26/09/2018 και ώρα 11 π.μ. στην ΓΑΔΑ

(Λεωφόρος Αλεξάνδρας 173) τον Γραμματέα του Π.Σ. της ΛΑ.Ε. Παναγιώτη Λαφαζάνη κι ακόμη ένα μέλος του κινήματος.

Το κατηγορητήριο με το οποίο τον καλούν σε απολογία, εντελώς αστήρικτο, συμπεριλαμβάνει σχεδόν τον μισό Ποινικό Κώδικα κι έχει μοναδικό στόχο να τρομοκρατήσει και να αναστείλει την ανάπτυξη του κινήματος και την δράση της Λαϊκής Ενότητας.

Η εξέταση και η κλήση σε απολογία αφορά κατηγορίες που συνδέονται με το μισό σχεδόν ποινικό κώδικα ακόμα και κατηγορίες που αφορούν οπλοφορία, οπλοχρησία και παράβαση του νόμου περί κροτίδων και πυροτεχνημάτων σχετικά με την δράση ενάντια στους πλειστηριασμούς και για την υπεράσπιση της πρώτης κατοικίας και της λαϊκής περιουσίας.

Οι εκδικητικές διώξεις, από μια κυβέρνηση που ξεπουλά τον τόπο και έφτασε στο σημείο να μεταβιβάζει ακόμα και αρχαιολογικούς χώρους και αρχαία μνημεία για εκποίηση στο υπό ξένη διοίκηση Υπερταμείο, από μία κυβέρνηση πολιτικών υπαλλήλων της ακραίας υποτέλειας και αποικιοποίησης της χώρας που έχει καταντήσει πιόνι στα χέρια αδίστακτων ιμπεριαλιστικών κέντρων, δεν θα περάσουν.

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες, συνδικαλιστικούς φορείς και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης να καταγγείλουν την κυβέρνηση για τον αυταρχικό της κατήφορο, απαιτώντας την αθώωση όσων υπερασπίζονται την λαϊκή περιουσία.

Καλούμε όλους τους αγωνιστές και τους δημοκράτες πολίτες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 26/09/2018 και ώρα 11 π.μ. έξω από τη ΓΑΔΑ.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Οι διώξεις μας δυναμώνουν και μας κάνουν πιο αποφασιστικούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ