ΤΡΙΚΟΣΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε επιχείρηση για γερά νεύρα και ιώβειο υπομονή εξελίσσεται η ΔΕΗ Λάρισας, με την εικόνα ταλαιπωρημένων καταναλωτών να ξεροσταλιάζουν με τις ώρες προκειμένου να εξυπηρετηθούν να αποτελεί καθημερινότητα στην είσοδο του κτιρίου της οδού Καρδίτσης.

Στα όσα τραγελαφικά εκτυλίσσονται καθημερινά, με νεαρούς σεκιουριτάδες μάταια να επιχειρούν να βάλουν σε τάξη τους οργισμένους και εμφανώς κουρασμένους από την πολύωρη αναμονή καταναλωτές, ήρθε να προστεθεί το πρωί της Δευτέρας και πρόβλημα που προέκυψε με το σύστημα έκδοσης αριθμών προτεραιότητας.

Το ούτως ή άλλως προβληματικό σύστημα κατέρρευσε με αποτέλεσμα τα πολυπόθητα χαρτάκια να μην εκδίδονται, η ώρα αναμονής να παραμένει άγνωστη και το ποιος πηγαίνει που και για ποιο λόγο να αποτελεί ζητούμενο για τους καταναλωτές και επιπλέον «πονοκέφαλος» για τους εργαζόμενους.

«Τουλάχιστο με το διαχωρισμό σε τομείς ξέραμε περίπου τι να περιμένουμε και που να απευθυνθούμε, με αυτή την κατάσταση στέκεσαι απλά και περιμένεις μέχρι να πέσεις κάτω», τόνισε στη σελίδα οργισμένος καταναλωτής που το… κοντέρ του είχε καταγράψει τουλάχιστον ένα δίωρο αναμονής.

Σύμφωνα πάντως με τους υπεύθυνους της υποδοχής άγνωστο παραμένει το εάν και πότε θα επανέλθει το σύστημα, οπότε οπλιστείτε με υπομονή ή αφήστε το για την… Τρίτη!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ