7 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ!

Υποδειγματική  εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ στις Πανελλήνιες μέρες Νεολαίας στο 2ήμερο 22 και 23 Σεπτεμβρίου καθώς απόκτησε 7 μετάλλια στο βάθρο των Πανελλήνιων Πρωταθλητών!
Την 1η ημέρα ήταν η πρώτη ομάδα σε γενική κατάταξη ομάδων Πανελληνίως με 5 μετάλλια στο βάθρο!

Την 2η μέρα απέσπασε άλλα 2 μετάλλια με τελικό απολογισμό των 2 ημερών να αναρριχηθεί στην 2η θέση των Πρωταθλητριών ομάδων πανελληνίως! Στους αγώνες συμμετείχαν 301 αθλητές από 38 σωματεία όλης της χώρας και αποτέλεσε μια γιορτή για τους νεαρούς μικρούς και μεγαλύτερους αθλητές!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα αντοχής την 1η μέρα οι θέσεις έως 14αδα που είχε η ομάδα ήταν πολύ καλές, καθώς τα παιδιά πάλεψαν σε σκληρές συνθήκες, ήταν συνέχεια μέσα στο γκρουπ των πρωτοπόρων μέχρι το τέλος.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

1η μέρα στον αγώνα αντοχής
Μίνι μικρά κορίτσια
1η Κασκανη Έλενα,
5η Τσαγγαρα Νεφελη
12η Μπαλια Δώρα

Μίνι μικρά αγόρια
6ος Τζημαγιωργης Θεοδωρής

Μίνι μεγάλα κορίτσια
3η Τζημαγιωργη Εβελίνα

Μίνι μεγάλα αγόρια
5ος Μαστροθανάσης Γιώργος
8ος Δαλαβίκας Κυριάκος
14ος Τσαγγαράς Κων/νος

Παμπαιδες Α’
1ος Πολύζος Βασίλης

Παμπαίδες Β΄
1ος Μπαρμπαγιάννης Αλέξανδρος
2ος Χαπίτας Γρηγόρης
7ος Δαλαβίκας Παναγιώτης

Την 2η μέρα οι μίνι αθλητές συμμετείχαν σε δεξιοτεχνίες και αγώνα ταχύτητας για τους παμπαιδες. Τα αποτελέσματα ήταν καλά καθώς είχαμε
1η την Κασκανη Έλενα
1η την Τζημαγιωργη Εβελινα
8η Μπαλιά Δώρα
15η Τσαγγαρά Νεφέλη
19ο Τζημαγιώργη Θοδωρή.
Στην κατηγορία μίνι μεγάλα στο σύνολο των 76 αθλητών τερμάτισαν: 17ος Τσαγγαρα Κών/νος, 21ος Μαστροθανάσης Γιώργος, 23ος Δαλαβικα Κυριάκο. Στην κατηγορία των Παμπαίδων στο σύνολο των 75 αθλητών 10ος τερμάτισε αντιμετωπίζοντας τεχνικά προβλήματα ο Δαλαβίκας Παναγιώτης, κ 56ος ο Πολύζος Βασίλης με τα ίδια τεχνικά προβλήματα και 36ος ο Χαπίτας Γρήγορης.
Το Δ/κό Συμβούλιο του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ συγχαίρει θερμά τους αθλητές που αγωνίστηκαν με την ψυχή τους και εκπροσώπησαν επάξια το σωματείο μας αναδεικνύοντας τον τόσο ψηλά! Συγχαρητήρια απευθύνουμε στις προπονήτριες της ομάδας Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα Δέσποινα και Ευαγγέλου Εύη που καταθέτουν την ψυχή τους συμβάλλοντας στην σωστή σωματική και πνευματική αγωνιστική ολοκλήρωση. Την αποστολή συνόδευσε και ο Μπάλιας Κώστας ως μηχανικός τεχνικής υποστήριξης και τον ευχαριστούμε!
Ευχαριστούμε για τη πολύτιμη βοήθειά τους χορηγούς της ομάδας που υποστηρίζουν έμπρακτα τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ