ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΩΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Επανέρχονται με σοβαρά παράπονα αγανακτισμένοι αναγνώστες της σελίδας που δείχνουν να έχουν χάσει τη «μάχη» της κατσαρίδας, στην οποία όπως δηλώνουν επιδόθηκαν με ιδιαίτερο ζήλο, κόπο και έξοδα καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Παρά τις απεντομώσεις, τη χρήση κατσαριδοκτόνων αλλά και ειδικών παγίδων που χρησιμοποιήθηκαν το φαινόμενο παρέμεινε σε έξαρση όλο το καλοκαίρι, ενώ όπως σημείωσε χαρακτηριστικά αναγνώστης τις τελευταίες μόνο ημέρες και πιθανότατα λόγω και της πτώσης της θερμοκρασίας δείχνει να υποχωρεί.

Κάτοικοι και επαγγελματίες του κέντρου και των συνοικιών της Λάρισας καλούν το δήμο να αναλάβει δράση, αφού το όλο ζήτημα θα πρέπει να αντιμετωπισθεί στη ρίζα του με καθαρισμούς και απολυμάνσεις φρεατίων την κατάλληλη χρονική περίοδο και οπωσδήποτε πριν τον πολλαπλασιασμό των ενοχλητικών εντόμων.

Ενδεικτικές άλλωστε και οι φωτογραφίες που έφτασαν στο paidis.com μετά από σχετική… μάχη που δόθηκε, με τον αναγνώστη μας να ζητά καλύτερο προγραμματισμό και δραστικά μέτρα για να μην έχουμε τα ίδια και του χρόνου.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ