ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Εκδήλωση αφιερωμένη στην τρίτη ηλικία διοργάνωσε το βράδυ της Πέμπτης στον πανέμορφο χώρο της “ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ” στον Τύρναβο, με αφορμή την 1η Οκτωβρίου παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων.

Στην εκδήλωση παρέστησαν το σύνολο σχεδόν των μελών των ΚΑΠΗ που λειτουργούν στο δήμο που ευχαριστήθηκαν τη βραδιά που κύλησε με πολύ κέφι τραγούδι και χορό.

Στους συγκεντρωθέντες χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης και η αντιδήμαρχος Φ. Λαγγιόλη – Μπίλιου, σημειώνοντας ότι ο δήμος αναγνωρίζοντας τους αγώνες και την προσφορά της τρίτης ηλικίας, είναι στο πλευρό όλων φροντίζοντας να παρέχει ουσιαστικές υπηρεσίες.

Στο πλαίσιο αυτό όπως τόνισε ο κ. Σαρχώσης η δημοτική αρχή προχωρά σε ανακαίνιση όλων των κτιρίων των ΚΑΠΗ έχοντας ήδη ξεκινήσει από το ΚΑΠΗ Αμπελώνα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη οι αντιδήμαρχοι Χρ. Τσιόπας και Γ. Κουτσοδήμος, η πρόεδρος της Δ.Κ. Αμπελώνα Αν. Νταλαμπέκα, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής β/βαθμιας Μ. Κατσικαβέλας, η προϊσταμένη της διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Γ. Κοκκότη και η υπεύθυνη των ΚΑΠΗ Αννα Σκουλαρίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ