ΚΟΜΗΤΣΑΣ ΚΑΤΑ ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Την έντονη αντίδραση της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλελέρ έχει προκαλέσει η απόφαση του Δημάρχου, κ. Θανάση Νασιακόπουλου, να ξοδέψει ποσό 5.000 ευρώ και πλέον από το ταμείο του Δήμου για τη διενέργεια… δημοσκόπησης με αντικείμενο την… αξιολόγηση από τους δημότες των παρεχόμενων

δημοτικών υπηρεσιών. Σε ανακοίνωσή της η παράταξη καταγγέλλει την απόφαση για απευθείας ανάθεση της δημοσκόπησης ως πράξη σκανδαλώδη και άκρως προκλητική απέναντι στους πολίτες του Κιλελέρ καλώντας τον κ. Νασιακόπουλο να την αποσύρει αμέσως.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση καταγγέλλονται τα εξής: « Με μία πρωτοφανή, για τα αυτοδιοικητικά δεδομένα, απόφαση στις 6 Σεπτεμβρίου 2018 (ΑΔΑ: 73ΣΩΩΕΝ-ΓΛ7) ο δήμαρχος Κιλελέρ παρήγγειλε «τη διενέργεια παροχής υπηρεσίας διερεύνησης απόψεων των πολιτών του Δήμου Κιλελέρ για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Δήμου και αξιολόγηση αυτών, εκτιμώμενης αξίας 5.084 ευρώ με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Η δημοσκόπηση ανατίθεται στην εταιρία Opinion Poll –  Έρευνες δημοσκοπήσεις».

Πρόκειται για σκανδαλώδη και άκρως προκλητική απόφαση, δίχως προηγούμενο, που προσβάλει βάναυσα τους δημότες μας, συνιστώντας μνημείο αδιαφάνειας στη διαχείριση του δημοτικού χρήματος.

Φοβάται να βγει στα χωριά μας ο κ. Νασιακόπουλος και να ρωτήσει τη γνώμη των πολιτών για τα έργα και τις ημέρες της δημοτικής αρχής του. Γι’ αυτό  παραγγέλνει δημοσκοπήσεις, ξοδεύοντας αφειδώς τους πόρους του Δήμου, ώστε να ωραιοποιήσει την κατάσταση και να κάνει το άσπρο μαύρο. Αλλά δε θα του περάσει. Αν θέλει να μαγειρέψει δημοσκοπήσεις, λίγους μήνες πριν τις εκλογές, ας το κάνει με λεφτά που θα ξοδέψει από την τσέπη του και όχι από το δημοτικό κορβανά.

Ζητάμε την άμεση απόσυρση της απόφασης για τη δημοσκόπηση, όπως έγινε, άλλωστε, και με άλλη πρόσφατη απόφαση του κ. Νασιακόπουλου (ΑΔΑ: 72ΠΓΩΕΝ-Ι16) για την απευθείας ανάθεση ποσού 7.000 ευρώ σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό για… τη βιντεοσκόπηση των εκδηλώσεων του Δήμου.

Δε μπορεί να κρύψει ο δήμαρχος τον πανικό του για τις εικόνες εγκατάλειψης στα χωριά μας και τη δυσαρέσκεια των συμπολιτών μας. Πλησιάζει, όμως, η ώρα της κάλπης και εκεί οι δημότες του Κιλελέρ θα του δώσουν την ηχηρή απάντηση στα ερωτήματα που… τόσο τον βασανίζουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ