ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Γ. ΤΣΙΡΩΝΗ (ΦΩΤΟ)

Παρουσία του νέου υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά, των δημάρχων Τυρνάβου και Ελασσόνας, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολιτικών στελεχών και μελών των Οικολόγων Λάρισας παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Επιμελητήριο το βιβλίο του πρώην  αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης

και Τροφίμων Γιάννη Τσιρώνη με τίτλο: «Η μετακαπιταλιστική Άνοιξη και ο μαρασμός των ιδεολογιών».

Στο πλαίσιο της ενδιαφέρουσας εκδήλωσης, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Πολιτικής Κίνησης των Οικολόγων Πράσινων Ν. Λάρισας και του Εκδοτικού Οργανισμού «Λιβάνης» για το βιβλίο μίλησαν οι κ.κ. Παναγιώτα Βράντζα, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας, Κώστας Δεληγιάννης, Γεωπόνος, πρ. Δ/ντής Δήμου Λαρισαίων και Νίκος Σαμαράς, Αρχιτέκτονας, Λέκτορας ΤΕΙ Θεσσαλίας, αν. μέλος Π.Σ. Οικολόγων Πράσινων.

«Τα αιτήματα της εποχής και τα ζητήματα της επιβίωσης έχουν αλλάξει όπως και το οικολογικό μας αποτύπωμα», τόνισαν οι ομιλητές, προσθέτοντας πως οι πολιτικές της κοινωνικής δικαιοσύνης και οι πολιτικές επιβίωσης πρέπει να συνδυαστούν.

«Καλούμαστε να υπερβούμε καταστάσεις έχοντας στο νου μας και τις επόμενες γενιές», σημείωσε σε σύντομο χαιρετισμό του ο υφ. Περιβάλλοντος Γ. Δημαράς, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γ. Γιαννακόπουλος.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ