ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Δράση Πολιτών” Τυρνάβου

Δεκάδες τα παράπονα των αγροτών από τα Πλατανούλια που φθάνουν στη “Δράση Πολιτών”. Αιτία η άθλια κατάσταση που επικρατεί στο αγροτικό οδικό δίκτυο της περιοχής.

Το φωτογραφικό υλικό αποδεικνύει την αλήθεια των καταγγελιών τους και την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής.Η συγκεκριμένη μάλιστα φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενό μας προέρχεται από έναν από τους τρεις μεγαλύτερους αγροτικούς δρόμους της περιοχής , που οδηγεί από το χωριό προς τον Πηνειό ποταμό.Ο καθένας,έτσι ,μπορεί να φανταστεί και την αθλιότητα της κατάστασης που επικρατεί στους μικρότερους και λιγότερο σημαντικούς αγροτικούς δρόμους.
Καλούμε λοιπόν τη δημοτική αρχή να αφήσει την ακατάσχετη φλυαρία και τις ψεύτικες υποσχέσεις και να παράξει πραγματικό έργο , σεβόμενη τον κόπο και την αξιοπρέπεια των παραγωγών στα Πλατανούλια.Οι βασικοί αγροτικοί δρόμοι στην περιοχή πρέπει να αποκατασταθούν και να συντηρηθούν , γιατί ήδη οι αγρότες του χωριού έχουν ταλαιπωρήσει υπερβολικά τα οχήματά τους, με μεγάλο χρηματικό κόστος.
Ελπίζουμε να κάνετε τη δουλειά σας κύριε Σαρχώση και να μην σκούζετε μόνο ως “κεραμιδόγατος” κατά την προσφιλή δική σας έκφραση.Αν πάλι δεν ξέρετε τους βασικούς αγροτικούς δρόμους στα Πλατανούλια , είμαστε έτοιμοι να σας συνδράμουμε και να σας υποδείξουμε που πρέπει να γίνουν οι παρεμβάσεις του Δήμου , όπως άλλωστε πράξαμε και στην περίπτωση του δρόμου στην Αγία Σοφία.Είμαστε στη διάθεσή σας για το καλό του τόπου.Εμείς , ως “Δράση Πολιτών” ,δεν σας εχθρευόμαστε , ούτε σας υβρίζουμε.Να σας βοηθήσουμε θέλουμε , κατανοώντας τις εγγενείς αδυναμίες που χρόνια τώρα ταλαιπωρούν την παράταξή σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ