ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Βαριά ήττα του Τυρνάβου στην έδρα του ΠΟΕ, με τους παίκτες του Ν. Παπανικολάου να μην έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης μετά και την ολοκλήρωσης της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους, αφού μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα ο Καραγκούνης είδε το σουτ που εξαπέλυσε να τραντάζει το δοκάρι του Χαλκιά, ενώ το σκορ για τον ΠΟΕ άνοιξε στο 21’ με κεφαλιά ο Μπούσιας.

Ο Τύρναβος προσπάθησε να απαντήσει χωρίς επιτυχία, ενώ στην επανάληψη και στο 76’ ο Σακοράφας δεν δυσκολεύτηκε προ κενής εστίας να γράψει το 2-0 για την ομάδα του.

Οι Τυρναβίτες αναγκάστηκαν να αγωνισθούν με παίκτη λιγότερο από το 80’, όταν ο Ντονούδης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποχώρησε, ενώ το τελικό 3-0 σημείωσε στο 85’ ο Ματούλας μετά από όμορφη ενέργεια και ασίστ του Καραγκούνη.

Ο Τύρναβος παρέμεινε στα χαμηλά της βαθμολογίας με δύο ισοπαλίες και 2 βαθμούς στο ενεργητικό του, ενώ καλείται να ανασυνταχθεί αφού ούτως ή άλλως την επόμενη αγωνιστική θα πάρει το πρώτο του τρίποντο δίχως να ιδρώσει, κόντρα στο Συκούριο που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

ΠΟΕ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας (70′ λ.τ. Σιαφαρίκας), Κυρίτσης Γ., Σακοράφας Β. (75′ Μπαρλαγιάννης), Νταμπώσης, Λαγός, Ματούλας, Πετάνι, Ντούμος (46′ Συνάπαλος), Καλύβας (80′ Κωνσταντινίδης), Καραγκούνης.

Τύρναβος 2005 (Νίκος Παπανικολάου): Χαλκιάς, Νταναβάρας, Τσατσελάρι (29′ Βάνης), Κουτσοκέρας, Πατσιωτός, Μπάκος Κ. (79′ Κατσαρός-Βέρρος), Ντονούδης, Μπάκος Γ., Καραλής (74′ Παπαγιανούλης), Λόζος, Τσούτσας (24′ Γανός).

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ