ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΤΖ. ΦΕΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Νικηφόρο όσο και επεισοδιακό αποδείχθηκε το ντεμπούτο του ΤΖ. Φέστα στον πάγκο της ΑΕΛ, με τους «βυσσινί» να επιστρέφουν στις επιτυχίες επικρατώντας με 1-0 του σκληροτράχηλου Παναιτωλικού, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Το πιο γρήγορο μέχρι ώρας τέρμα στο πρωτάθλημα της Λίγκας πέτυχε μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα ο Μιλοσάβλιεβιτς, όταν ο εξαιρετικός και καταχειροκροτούμενος κατά την αποχώρησή του Πίτι έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Μοράρ απομάκρυνε με κεφαλιά, ο Μιλοσάβλιεβιτς έπιασε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Χαντάκια, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Κυριακίδη!

Η ΑΕΛ εμφανίστηκε βελτιωμένη, θα μπορούσε να σκοράρει και στο 61’ σε μεγάλη φάση του Ντέλετιτς που σούταρε άουτ προ κενής εστίας, ενώ το παιχνίδι χρειάστηκε να διακοπεί για 3’ λεπτά στο 12’, όταν οπαδοί που διαφωνούν με τη διοίκηση Κούγια συγκρούσθηκαν εκτός γηπέδου με την αστυνομία, οι δυνάμεις της τάξης έκαναν χρήση χημικών που δημιούργησαν αποπνικτική ατμόσφαιρα και ο διαιτητής αποφάσισε ολιγόλεπτη διακοπή της αναμέτρησης, που συνεχίστηκε κανονικά ελάχιστα λεπτά αργότερα.

Στις καθυστερήσεις ο Ζίζιτς αποχώρησε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου για χτύπημα στη μύτη, ενώ το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους «βυσσινί» να πανηγυρίζουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γκόλιας, Μόρας, Ζίζιτς, Καρανίκας, Ντέλετιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπάλλας (68′ Κοέφ), Πίτι (75′ Μόρσι), Κούνιτς (90’+1′ Γρομητσάρης).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Χαντάκιας (73′ Λουσέρο), Μιχάι, Τσοκάνης, Έρικσον, Μάρκος Πάουλο, Ουίλιαν (62′ Καμαρά), Ντίας, Μάζουρεκ (78′ Μανά), Μοράρ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ