Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο Θ. ΝΑΣΙΚΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ…

Με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο σχολίασε την ομιλία του πρωθυπουργού στη γ.σ. του ΟΗΕ ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου Θανάσης Νασίκας κάνοντας και τα δικά του σχόλια για τη συμφωνία των Πρεσπών. Σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο fb ο κ. Νασίκας αναφέρει:

“Είπε ο Τσίπρας στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ : η διαπραγμάτευση με τα Σκόπια ήταν επιτυχής . Είναι Σλάβοι και τους ανάγκασα να αναγνωρίσουν πώς είναι Μακεδόνες. Ομιλούν την σλαβική και τους ανάγκασα να αναγνωρίσουν ότι μιλούν την μακεδονική γλώσσα.

Η διαπραγμάτευση αυτή πρέπει να θεωρηθεί μελλοντικά σαν μοντέλο διαπραγμάτευσης. Αλέξη εάν τα έλεγες αυτά στα εγγλέζικα μπορούσα να σε δικαιολογήσω γιατί τώρα μαθαίνεις. Σαν φοιτητής και σαν μαθητής δεν πρόλαβες να τα μάθεις τα εγγλέζικα γιατί έτρεχες στις καταλήψεις και στους αγώνες κατά του καπιταλισμού που τώρα υπηρετείς και κατά τών Αμερικάνων που τώρα προσκυνάς.

Τα είπες όμως στα ελληνικά και φαίνεται πως τα έχεις τόσο χαμένα που και αυτά τα μπερδεύεις. Μελλοντικά Αλέξη αυτή η διαπραγμάτευση δεν θα θεωρείτε μοντέλο αλλά θα αναγνωριστεί ως μπ…δελο διαπραγμάτευσης Αλέξη”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ