ΕΠΙΘΕΣΗ Γ. ΜΑΝΩΛΗ ΣΕ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Για προσωπικές τακτικές του κ. Κολλάτου και έλλειψη  στρατηγικού σχεδιασμού  για την τουριστική προβολή  του Δήμου Τεμπών, καταγγέλλει ο κ. Μανώλης. Σε ανακοίνωση της παράταξης αναφέρονται τα εξής:

“Η παράταξη του δήμου Τεμπών «Νέα Δύναμη»  παρακολούθησε για ακόμη μία φορά (χωρίς έκπληξη!!) την προσπάθεια του δημάρχου κ. Κολλάτου  να εκμεταλλευτεί  για προσωπικό πολιτικό του όφελος,  ΚΑΙ  το θέμα της τουριστικής προβολής του Δήμου μας.

Δεν μπήκε καν στον κόπο, ως άλλος Λουδοβίκος ΙΔ’  να ζητήσει την παρουσία  όχι μόνο της αντιπολίτευσης , όχι μόνο τα μέλη της τουριστικής επιτροπής του δήμου μας,  όπου και δικά του παιδιά έχουν βρει πολιτικό στασίδι!! αλλά  ΚΥΡΙΩΣ ούτε καν των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται τουριστικά στο δήμο μας και ξέρουν από πρώτο χέρι την τουριστική αγορά και τις ανάγκες της.

Η προσωπική συνάντηση που είχε προ ημερών στα Αμπελάκια με εκπροσώπους της τουριστικής αγοράς της Σερβίας και αποστολής  δημοσιογράφων, κατέδειξε περίτρανα,  το πώς αντιλαμβάνεται ο δήμαρχος Τεμπών  κ. Κολλάτος ΚΑΙ το θέμα αυτό.

Κατά καιρούς σε πολλές του συνεντεύξεις και δημόσιες  ομιλίες  του, δεν παραλείπει να  μας κάνει  λόγο, για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα  που αναμφίβολα  έχει ο Δήμος μας,    λόγω της γεωγραφικής του θέσης, καθώς και για  τις δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας.

Μόνο που κάθε φορά, ο δήμαρχος,  ξεχνάει να πει στους ακροατές του  και με ποιον  τρόπο, με ποια εργαλεία και κυρίως ΠΟΤΕ(;) θα γίνουν όλα αυτά.

Προφανώς είναι το μόνο θέμα  για το οποίο μπορεί ακόμη να κοροϊδεύει τους δημότες του. Να «πουλάει»  δηλαδή, μελλοντικά οράματα τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής.

Ο  δήμαρχος  Τεμπών κ. Κολλάτος, επαναπαύεται στο βολικό για τον δημόσιο λόγο, όραμά του για  την κοιλάδα των Τεμπών, το οποίο  ΘΑ δρομολογηθεί, όταν ΘΑ ολοκληρωθεί ο κόμβος Πυργετού, όταν ΘΑ εγκριθούν κονδύλια από το ΕΣΠΑ…όταν ΘΑ ολοκληρωθεί η μελέτη ..όταν ΘΑ..ΘΑ ..ΘΑ

 Μέχρι  να γίνουν όλα αυτά τα ΘΑ …του κ. Κολλάτου,

 Οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες  τουρισμού της περιοχής των παραλίων και  όχι μόνο,  του δήμου μας,  φαίνεται  να έχουν τελείως διαφορετική άποψη.

Όλοι αυτοί  αισθάνονται ότι έχουν μείνει πίσω στο θέμα της  ανάπτυξης, διότι χωρίς έργα υποδομής δεν μπορεί να υπάρξει τουριστική ανάπτυξη  ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο.

Ως παράταξη « Νέα Δύναμη» ενημερώνουμε τους συνδημότες μας πως :

 Με αυτή την προσωπική στρατηγική, με αυτούς  τους όρους, με αυτές τις  προϋποθέσεις και κυρίως με αυτά τα υπαρκτά  και άλυτα,  εδώ και χρόνια προβλήματα,  πήγε ΜΟΝΟΣ του, ο κ. Κολλάτος στα Αμπελάκια για να συναντήσει, την αποστολή δημοσιογράφων και  την ΄Ενωση Τουριστικών Πρακτόρων από την Σερβία, ώστε  να τους καταθέσει το  γνωστό  και βολικό όραμά του για το τουριστικό  προϊόν του δήμου Τεμπών.

Αγνοώντας, παράλληλα, επιδεικτικά όσους  φορείς, συλλόγους  και άτομα θα μπορούσαν  να έχουν και άλλες προτάσεις  και να συμβάλλουν στην προβολή της περιοχής, έξω απ τα στενά όρια του Δήμου μας και της χώρας μας.

Κ. Κολλάτε,

Όλη η Ελλάδα και όχι μόνο,  γνωρίζουν για τον ..οδοντωτό στα Καλάβρυτα, τα Μετέωρα, το Πήλιο, τα Ζαγοροχώρια κλπ   και αυτό συνέβη  και εξακολουθεί να συμβαίνει, διότι οι δράσεις των φορέων που ασχολήθηκαν και ασχολούνται με την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων αυτών και άλλων αντίστοιχων περιοχών, δεν περιορίστηκαν στα στενά γεωγραφικά όρια της περιοχής τους, μόνο και μόνο για να λέμε ότι κάτι κάνουμε και να ικανοποιούνται τα ..αυτιά και οι τσέπες  κάποιων.

Μα πάνω απ όλα, δεν αναδείχθηκαν μέσα  από προσωπικές  στρατηγικές και  δημόσιες σχέσεις , αλλά μέσα από στοχευμένες συλλογικές προσπάθειες  και ενέργειες ατόμων, συλλόγων, επιχειρηματιών και  φορέων της κάθε περιοχής.

Κάτι που εσείς δεν μπορείτε να καταλάβετε και να πράξετε,  διότι η συνεργασία και η συνέργεια προς όφελος του δήμου μας,  είναι ΓΝΩΣΤΕΣ λέξεις για εσάς, ΑΓΝΩΣΤΕΣ όμως στην πράξη εξαιτίας του υπέρμετρου εγωισμού σας και της αλαζονείας σας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ