Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΜΑΚΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ”

Με την εκλογή του δικηγόρου Θανάση Μαμάκου στη θέση του επικεφαλής της παράταξης “Λάρισα Πόλη του Αύριο” ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι διαδικασίες για την επιλογή του διαδόχου του πρώην δημάρχου Κ. Τζανακούλη στην κεφαλή της παράταξης.

Στο χώρο του imperial στήθηκαν κάλπες για την επιλογή ενός εκ των τριών διεκδικητών της θέσης του επικεφαλής και στη διαδικασία πήραν μέρος 133 μέλη και φίλοι της παράταξης.

Ο κ. Μαμάκος πήρε 71 ψήφους, ο δεύτερος διεκδικητής Κ. Καλαμπαλίκης 46 και ο τρίτος Γιάννης Οικονόμου 14, ενώ βρέθηκαν ένα λευκό και ένα άκυρο.

Μετά την εκλογή του ο κ. Μαμάκος μιλώντας στο paidis.com σημείωσε ότι ολοκληρώθηκε μία διαδικασία που αναδεικνύει την ενότητα της παράταξης η οποία θα συνεχίζει να παίζει ηγεμονικό ρόλο στα δημοτικά δρώμενα διεκδικώντας μέσα από συνεργασίες και συναινέσεις ένα καλύτερο αύριο για το δήμο διαφορετικό από αυτό που επιφυλάσσει η σημερινή δημοτική αρχή.

Ο κ. Μαμάκος δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τις επόμενες δημοτικές εκλογές σημειώνοντας ότι σήμερα έγινε το πρώτο βήμα με τη διαδοχή στην παράταξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ