“ΠΟΛΕΜΟΣ” ΣΤΟ F/B ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Διαδικτυακός πόλεμος μεταξύ οπαδών ξέσπασε στο f/b με αφορμή την ανάρτηση πρωτοεμφανιζόμενης σελίδας που ανακοινώνει τη διοργάνωση συλλαλητηρίου για την ΑΕΛ, στην πλατεία Ταχυδρομείου. Η σελίδα καλεί σε κινητοποίηση τον απλό λαό της ΑΕΛ υπογραμμίζοντας πως «το συλλαλητήριο δεν διοργανώνεται

από κανέναν σύνδεσμο».

Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει τα εξής: “Το πρώτο Πανλαρισαϊκό συλλαλητήριο το οποίο διοργανώνει ο απλός ΛΑΟΣ της ΑΕΛ… Ήρθε η ώρα να δείξει ο πραγματικός κόσμος τη δύναμή του… Το συλλαλητήριο δεν διοργανώνεται από κανέναν σύνδεσμο αλλά φυσικά όλοι είναι ευπρόσδεκτοι…ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΕΛ !!”.

Η ανάρτηση προκάλεσε αντιδράσεις από γνωστή σελίδα που αντιτίθεται στη διοίκηση Κούγια, η οποία με τη σειρά της χαρακτηρίζει «παραπλανητική» τη σελίδα που δημιουργήθηκε καλώντας του φιλάθλους «να μην πέσουν στην παγίδα».

«Μια αγνώστων λοιπών στοιχείων σελίδα στο facebook – η οποία μάλιστα δημιουργήθηκε σήμερα – ανακοίνωσε συλλαλητήριο στην πλ. Ταχυδρομείου. Προφανώς και είναι ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ και σε καμία περίπτωση ο κόσμος δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα», επισημαίνουν μεταξύ άλλων οι διαχειριστές.

Μέχρι το συλλαλητήριο μένει να διαπιστωθεί αν θα προστεθεί και άλλη σελίδα στις διαμαρτυρίες κατά του μεγαλομετόχου ή μια ακόμη στις «κόντρες» που εξακολουθούν να καταγράφονται μεταξύ των οπαδών.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ