«ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ» ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ

Ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ για τον Αμπελωνιακό και το Σμόλικα Φαλάνης που πετυχαίνοντας το απόλυτο συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς, με τον Ηρακλή Λάρισας να συμπληρώνει την τριπλέτα.

Το 3Χ3 πανηγύρισαν τα δύο σωματεία, με την ομάδα του Αμπελώνα να επικρατεί με 1-0 της Αμυγδαλέας και το Σμόλικα να πανηγυρίζει τη νίκη με 3-1 κόντρα στο Βλαχογιάννι.

Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

Τρίτωσε το καλό για τους παίκτες του Κ. Μαντζιώκα που με «χρυσό» σκόρερ τον αρχηγό τους πήραν το τρίποντο απέναντι στο σκληροτράχηλο Αετό.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε στο 58ο λεπτό του αγώνα ο Αλεξανδρής με κεφαλιά μετά από σέντρα του Χατζούλη, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να διευρύνουν τη νίκη τους (Παπαγεωργίου, Μπέλτσιος, Αλεξανδρής), ωστόσο βρήκαν απέναντί τους τον πολύ καλό Κωνσταντίνου που «κράτησε» το σκορ.

Αμπελωνιακός: Τράντος Γ., Λιάκος Α., Γούτος Ν., Αλεξόπουλος Α., Νικολακούλης Θ., Φλέγγας Χ., Αλεξανδρής Δ., Χατζούλης Ε., Παπαγεωργίου Δ., Μπέλτσιος Σ. (80’ Τεκέδης), Βούκιας Σ. (55′ Μπαλατσός).

Αετός Αμυγδαλέας: Κωνσταντίνου Α., Παπαδάμος Χ., Τασόπουλος Ν. (73′ Ντάσκας Α.), Πρατσίλας Β., Βαρλάγκας Π., Περδίκης Σ., Ανδριανόπουλος, Παρασκευούδης Ε., Φούντας Β., Φιλίππου Β. (59′ Καλογιάννης Ξ.), Ντάλλας Γ. (76′ Γούναρας Γ.).

Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ

Με τον Κακαβίτση σε μεγάλα κέφια ο Σμόλικας Φαλάνης επικράτησε με 3-1 της Δόξας Βλαχογιαννίου, ενώ δείχνοντας από νωρίς τις προθέσεις του πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 7’, με το Μακρή να γράφει το 1-0.

Η συνέχεια ανήκε στον Κακαβίτση που στο 23’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ η προσωρινή μείωση του σκορ σε 2-1 μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δραγατσίκη (71’) ουδόλως πτόησε τους γηπεδούχους, αφού στο 90’ ο Κακαβίτσης «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του σημειώνοντας μέσα σε πανηγύρια το τελικό 3-1 για το Σμόλικα.

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης (46′ Γκατζιούρας), Σέτζας, Σκούπρας, Μανακούσιος Θ., Μπέτσης, Μακρής (63′ Κόκκινος), Μολάς, Μάτος (63′ Βενέτης), Μανακούσιος Δ., Κακαβίτσης Γ.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντσουρας, Χριστιανίδης, Δραγατσίκης, Αθανασούλης, Χριστοδούλου (76′ Ιγγλέζος), Τσανάς Γ., Πέτρου (75′ Μητούλας), Φακίτσας Σ. (63′ Γκουρομπίνος Μ.), Μπαντής, Αλεξίου (90′ Βίδρας).

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ