ΤΡΕΙΣ ΟΙ «ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ» ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ Κ. ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ

Παρουσία μελών και φίλων της παράταξης και με τους δύο «μνηστήρες» κκ Θ. Μαμάκο και Κ. Καλαμπαλίκη να παίρνουν τη θέση τους στην πρώτη σειρά, καθισμένοι σημειολογικά ο ένας δίπλα στον άλλο, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε ξενοδοχείο της Λάρισας η ανοιχτή σύσκεψη της δημοτικής παράταξης

του τέως δημάρχου Κ. Τζανακούλη, για να ακολουθήσει λίγο αργότερα και τρίτη υποψηφιότητα, αυτή του Γ. Οικονόμου, όπως σας είχε προϊδεάσει με σχετικό σχόλιο η σελίδα.

«Απόψε βγάζουμε επικεφαλής συνδυασμού, όχι υποψήφιο δήμαρχο», ήταν η ατάκα με την οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο κ. Οικονόμου, νωρίτερα δε στην ομιλία του ο κ. Τζανακούλης υπεραμύνθηκε της επιλογής του να προχωρήσει σε επαφές για τη διάδοχη κατάσταση στην παράταξη και έστρεψε τα πυρά του κατά της δημοτικής αρχής για την επιλογή των έργων στη Μεγ. Αλεξάνδρου, αλλά και για δρομολογημένα από τη θητεία του έργα που δεν υλοποιήθηκαν, ενώ κατέστησε σαφές πως η ΝΔ θα δώσει επισήμως χρίσμα στον υποψήφιο για το δήμο της Λάρισας.

«Κάνω μια προσπάθεια και η συντριπτική πλειοψηφία το είδε με καλό μάτι, θεωρώ δε πως αν υπάρξει θέληση θα το πετύχουμε» τόνισε ο τέως δήμαρχος, που έσπευσε να προσθέσει με νόημα πως έχει λόγο στην παράταξη, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «η θέση της ΝΔ είναι καθαρά πολιτική και το κόμμα θα δώσει στήριξη στον υποψήφιο για το δήμο της Λάρισας».

Σημειώνεται πως στο χώρο έχει στηθεί ήδη το παραβάν μέσα από το οποίο και θα προκύψει ο νέος επικεφαλής της παράταξης.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ