ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Π. ΣΑΡΧΩΣΗ

Σημαντική εξέλιξη για την ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου το πρόσφατο έργο που αφορά στη δημιουργία κόμβου στην έξοδο της πόλης, το οποίο ψηφίστηκε ομόφωνα από το Περιφερειακό Συμβούλιο, περίσσευαν τα χαμόγελα του δημάρχου Π. Σαρχώση, πόσο μάλλον όταν η προσπάθεια αναγνωρίστηκε από όλες τις παρατάξεις.

«Το σωστό να λέγεται, μπορεί οι ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές να πάνε πολλές φορές πίσω πράγματα της καθημερινότητας, ωστόσο όταν θέματα αντιμετωπίζονται πολιτικά και τα έργα εντάσσονται σε ένα ουσιαστικό σχεδιασμό αυτό πρέπει να αναγνωρίζεται», σημείωνε στην αίθουσα περιφερειακός σύμβουλος.

«Αστικές αναπλάσεις σε Τύρναβο και Αμπελώνα, έργα αποχέτευσης στο Δαμάσι και τον Αμπελώνα, αλλαγές στο δίκτυο ύδρευσης Τυρνάβου-Αμπελώνα και φυσικά το τεράστιο θέμα της κατάργησης του περίφημου 80% στο νερό δεν μπορείς να τα παραβλέψεις», απαριθμούσε ο ίδιος.

Πώς να μη χαμογελά μετά ο δήμαρχος, όταν ακόμη και αντίπαλοι αναγνωρίζουν έργο και πολιτικές πρωτοβουλίες σε μια «διαφήμιση» της Δημοκρατίας και του πολιτικού πολιτισμού;

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ