ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΕΝΩ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΠΕΡΝΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ , Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του δήμου Τυρνάβου

Ως γνωστόν, το Κλειστό Γυμναστήριο Τυρνάβου έχει παραχωρηθεί κατά χρήσιν στο Δήμο Τυρνάβου από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. 

Η κατάσταση όμως σήμερα φαίνεται να αλλάζει. Με βάση Απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (18/06 /2018), το εν λόγω ακίνητο (δηλαδή το Κλειστό), με αριθμό ΚΑΕΚ 311521005003 0, έχει μεταβιβαστεί στο γνωστό Υπερταμείο, μαζί με χιλιάδες άλλα ακίνητα του ελληνικού Δημοσίου.
Το άκρως λυπηρό βέβαια, στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι η βουβαμάρα που κατέλαβε τη δημοτική αρχή του Τυρνάβου. Καμία αντίδραση , καμία δημόσια διαμαρτυρία , κανένα παράπονο προς την κεντρική εξουσία , καμία προσπάθεια αλλαγής της Απόφασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου.Τίποτα απολύτως.Επικρατεί η γνωστή βουβαμάρα και η συνήθης αδράνεια , για να μην διαταραχθεί η σχέση της δημοτικής αρχής με τους κυβερνώντες,  έστω κι αν αυτό γίνεται εις βάρος των συμφερόντων του Τυρνάβου.
Η  “Δράση Πολιτών” αντιτίθεται στην ένταξη του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Υπερταμείο και καλεί τη δημοτική αρχή να αντιδράσει στην εξέλιξη αυτή , απαλλασσόμενη από τις ιδεολογικές της αγκυλώσεις και τις κομματικές της προτιμήσεις.
Όταν διακυβεύονται τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας , η Τ.Α  πρέπει να αίρεται στο ύψος των περιστάσεων και να αγωνίζεται για το συμφέρον των δημοτών της και μόνον.Όλες οι άλλες σκέψεις ή εμμονές πρέπει να παραμερίζονται και να αποδοκιμάζονται.
Πάνω απ’ όλα ο Τύρναβος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ