ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΘΕΩΡΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΞΗ «ΔΕΙΧΝΕΙ» ΗΔΗ 31 ΝΕΚΡΟΥΣ…

Το σχόλιο του Γ. Κατσιαντώνη για την απάντηση που πήρε από τον υπουργό Υγείας για τον ιό του Δυτικού Νείλου

“Με συγγραφικό σενάριο μοιάζουν οι οκτασέλιδες και πλέον εκθέσεις σας , περί συγκρότησης ομάδων, δράσεων και λειτουργιών για την αντιμετώπιση του ιού του Δυτικού Νείλου, αφού στην πραγματικότητα οι θεωρίες σας ακυρώνονται στην πράξη, με τη.. μαύρη λίστα των θυμάτων που “έφυγαν” από τον ιό του Δυτικού Νείλου

να φτάνει τους 31″.

Ως μια εντυπωσιακή έκθεση ιδεών που επιχειρεί να …. ρίξει στάχτη στα μάτια των πολιτών απέναντι στην ανεπάρκεια της Πολιτείας στο ζήτημα του θανατηφόρου ιού, χαρακτηρίζει την απάντηση του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, μετά την επείγουσα παρέμβαση που έκανε με οκτώ ακόμη Βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

” Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώθηκαν 37 νέα κρούσματα, με τους παθόντες από την αρχή του καλοκαιριού να φτάνουν τους 271, ενώ ασθένησε και ένας συμπολίτης μας από τη Λάρισα” επισημαίνει ο Γιώργος Κατσιαντώνης στον Υπουργό Υγείας καλώντας τον να αναλάβει τις ευθύνες του έμπρακτα, όπως αρμόζει σε μια χώρα που λέει ότι ανήκει (;) στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

“Ασθενεί η απάντηση του αρμόδιου Υπουργείου μπροστά στα γεγονότα”, τονίζει ο Βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ που απαιτεί από τον Ανδρέα Ξανθό να μην  “πετάει το μπαλάκι” αλλού… με έκτακτες  “επιστολές ευαισθητοποίησης” , δράσεις που βρίσκονται σε “κώμα” , και βάζοντας στην “εντατική” τους πολίτες ζητώντας τους να γίνουν οι ίδιοι… γιατροί λαμβάνοντας ατομικά μέτρα προστασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ