ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΕ 35 ΣΧΟΛΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ

Ακολουθούν συντηρήσεις από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» προϋπολογισμού 1,9 εκατ. €

Σε επισκευές και συντηρήσεις σε 35 σχολικά συγκροτήματα, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ περίπου, με ιδίους πόρους, προχωρά ο Δήμος Λαρισαίων.

Η σύμβαση του έργου υπεγράφη την περασμένη από τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη ενώ το έργο αφορά οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, σε σχολικά της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαρισαίων.

Η ένταξη των εργασιών στην συγκεκριμένη εργολαβία, έγινε μετά από αιτήματα των διευθύνσεων των σχολείων προς την υπηρεσία και αυτοψίες που διενεργήθηκαν από υπαλλήλους του τμήματος κατά το έτος 2017 και το μήνα Ιανουάριο του 2018.

Σημειώνεται επίσης ότι πριν δυο εβδομάδες ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών, ότι εντάσσονται στο πρόγραμμα Φιλοδημος ΙΙ έργα συντήρησης σχολικών κτιρίων του Δήμου Λαρισαίων προϋπολογισμού 1,9 εκατ. €. Οι συντηρήσεις που θα ενταχθούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα οριστικοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Επίσης, στο πλαίσιο της υπογραφής της σύμβασης, τονίστηκε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας της σημερινής δημοτικής αρχής πολλαπλασιάστηκαν τα κονδύλια για τις συντηρήσεις σχολείων, με χρήματα που δαπανήθηκαν και από ίδιους πόρους του Δήμου, πέρα από τις συνηθισμένες κρατικές επιχορηγήσεις μέσω ΣΑΤΑ.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων  κ. Γιώργος Σούλτης και ο αν. προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αθαν. Πατσιούρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ