ΣΤΟΝ “SPETSES MINI MARATHON” ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο Ν. ΤΣΙΚΟΥΡΑΣ

Ο Τυρναβίτης πρωταθλητής συναντήθηκε με το δήμαρχο Τυρνάβου Π. Σαρχώση

Σε ένα από τα πιο σπουδαία αθλητικά γεγονότα της χώρας  στο spetses mini marathon στην απόσταση 10χλμ., θα τρέξει το Σάββατο ο Τυρναβίτης πρωταθλητής Νίκος Τσικούρας ο οποίος είναι καλεσμένος από την διοργάνωση σαν elite Έλληνας αθλητης όπως και ο πρωταθλητής Ελλάδας Κώστας Γκελαούζος και οι αθλητές

που ήταν στην Ολυμπιάδα του Ρίο Μερούσης και Καλομοίρης.

Στο πλαίσιο του spetses mini marathon θα γίνουν και αγώνες κολύμβησης στους οποίους θα πάρουν μέρος τα μεγαλύτερα ονόματα όπως ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης και ο πρωταθλητής Ευρώπης Γιάννης Δρυμωνάκος.

Οι συμμετοχές σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση αναμένεται να ξεπεράσουν τις 20.000 σε τρέξιμο και κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας.

Με το δήμαρχο

Εν τω μεταξύ με την ευκαιρία της νέας του διάκρισης στον «Ημιμαραθώνιο Δρόμο Θυσίας 2018» στα Γιαννιτσά, ο αθλητής Νίκος Τσικούρας επισκέφτηκε το Δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Τυρνάβου κ. Γιώργο Χαλούλη.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις αθλητικές υποδομές του Δήμου Τυρνάβου και τη διερεύνηση βελτίωσής τους. Ο Δήμαρχος για μία ακόμη φορά συνεχάρη τον Νίκο Τσικούρα για τις επιτυχίες του, που κάνουν περήφανους τους συνδημότες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ