ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Με αφορμή παράπονα αναγνωστών το paidis.com έχει γράψει πολλές φορές στο παρελθόν για την απαράδεκτη συνήθεια κάποιων να παρκάρουν τ αυτοκίνητά τους πάνω στην πλατεία του Αμπελώνα και ενίοτε να τη μετατρέπουν σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Δυστυχώς όμως ούτε οι οδηγοί συνετίστηκαν ούτε και οι αρμόδιοι φρόντισαν να αποτρέψουν αυτήν την κακή συνήθεια.

Ετσι όμως φτάσαμε στο πρωτάκουστο γεγονός, με οδηγό αυτοκινήτου να κινείται στην πλατεία, να πατά και να σκοτώνει αθώο σκυλάκι και να ξεσηκώνει θύελλα διαμαρτυριών, από πολλούς αναγνώστες που μας κατήγγειλαν το γεγονός ζητώντας επιτέλους παρέμβαση και τιμωρία τόσο του οδηγού που πάτησε το σκύλο όσο και όλων όσοι έχουν μετατρέψει σε πάρκινγκ την πλατεία, επισημαίνοντας ότι στη θέση του σκύλου θα μπορούσε να είναι ένα παιδάκι που έπαιζε αμέριμνο.

“Δεν είναι δυνατόν στον Αμπελώνα που έχει τόσες θέσεις πάρκινγκ κάποιοι να ανεβάζουν τα αυτοκίνητα στην πλατεία” σημείωνε αναγνώστης επισημαίνοντας ότι από εδώ και στο εξής θα κάνει επώνυμες καταγγελίες στην αστυνομία, περιμένοντας να έλθουν στο σημείο για να επιβάλουν πρόστιμα.

Παράλληλα ζήτησε από τη δημοτική αρχή να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να κάνει το αυτονόητο, να απελευθερώσει δηλαδή την πλατεία από τα αυτοκίνητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ